Home Cluj Partidele din Cluj pe Facebook: PMP, POL și PPU-sl

Partidele din Cluj pe Facebook: PMP, POL și PPU-sl

0

Azi analizăm încă 3 partide clujene din perspectiva prezenței pe site-ul lui Mark Zuckerberg.

La partidul lui Traian Băsescu e haos total: au 3 pagini pentru județ și 3 pentru municipiu. Nu prea se publică mare lucru pe ele, dar asta nu contează, important e să fie multe. PMP e la concurență cu PLUS în domeniul zăpăcirii clujenilor pe Facebook.

Organizația județeană a PMP Cluj are aceste pagini: 1, 2, 3. Prima a adunat 2268 de fani și n-a mai avut postări de la alegerile parlamentare din 2016. A doua a strâns 1016 aprecieri și nici aici n-a mai fost activitate de doi ani și ceva. A treia nici nu e clar ce este de fapt, are 45 de like-uri și zero postări.

La municipiu lucrurile stau un pic mai bine, organizația are aceste pagini: 1, 2, 3. Prima are 745 de fani și postează destul de des, ba uneori are chiar și feedback. A doua a strâns 618 fani și n-a mai avut activitate de la ultimele alegeri legislative. A treia nu știm ce se dorește a fi, a adunat numai 36 de fani și ultimele postări sunt de vara trecută, când dădea share-uri… la ALDE?!

Organizația de tineret are 1594 de like-uri, dar n-a mai postat nimic din vara anului 2017. Mai există și o pagină numită Fundația Mișcarea Populară Cluj, cu 916 aprecieri, care postează în medie o dată pe an…

Un partiduleț mic care a făcut mare tam-tam la alegerile locale din 2016 este Partidul Oamenilor Liberi. Au o pagină pe județ cu 1137 de fani și 2-3 postări pe lună, dar care au ceva interacțiune totuși. Mai este încă o pagină POL Cluj, cu 63 de aprecieri și fără postări.

Partidul Puterii Umaniste Social – Liberal are și el o pagină pentru Cluj, cu 254 de fani, dar n-a mai postat nimic din vara anului 2016.

În concluzie, PMP Cluj nu e capabil să se organizeze, POL Cluj s-a fâsâit, iar PPU-sl Cluj nu există.

* * *

Vezi și:
Partidele din Cluj pe Facebook: PSD
Partidele din Cluj pe Facebook: PNL
Partidele din Cluj pe Facebook: ALDE
Partidele din Cluj pe Facebook: UDMR
Partidele din Cluj pe Facebook: USR, PLUS și PACT
Partidele din Cluj pe Facebook: PRU, PRM și PNȚCD
Partidele din Cluj pe Facebook: M10, ADN și Demos
Partidele din Cluj pe Facebook: Pro România, Dreapta Liberală și Alternativa Dreaptă
Alte partide mici din Cluj pe Facebook

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here