Partidele din Cluj pe Facebook: PRU, PRM și PNȚCD

0

În episodul de azi al serie noastre despre prezența forțelor politice locale pe principala rețea de socializare online vom analiza trei partide care au fost aproape absente în ultima perioadă de pe scena publică.

Partidul România Unită are o pagină pentru Cluj cu 1378 de fani, postări rare (o medie de 1-2 lunar), ultima fiind din toamna anului trecut, iar interacțiunea este scăzută. Am mai găsit încă o pagină pentru organizația județeană, cu doar 631 de fani, dar care nu a mai avut postări de la alegerile locale din 2016 și pare abandonată.

Partidul România Mare, filiala Cluj, stă foarte prost pe Facebook: a strâns doar 186 de fani și nu a mai pus noutăți pe pagină din iarna anului 2016. Ultima postare este cu link la un site de conspirații și fake news.

PNȚCD Cluj a adunat numai 518 fani și nu a mai activat online din martie 2017. Organizația municipală are la rândul ei o pagină cu 997 de fani (mai mulți decât cea județeană), iar ultimele postări sunt aceleași, deci nici aici nu s-a mai ocupat nimeni în ultimii 2 ani.

În concluzie, putem spune că aceste partide mici nu sunt deloc interesate de mediul virtual, deși aici și-ar putea susține ideile cu fonduri mult mai mici, obținând beneficii pentru care partidele mari sunt dispuse să investească sume mari de bani.

* * *

Vezi și:
Partidele din Cluj pe Facebook: PSD
Partidele din Cluj pe Facebook: PNL
Partidele din Cluj pe Facebook: ALDE
Partidele din Cluj pe Facebook: UDMR
Partidele din Cluj pe Facebook: USR, PLUS și PACT
Partidele din Cluj pe Facebook: PMP, POL și PPU-sl
Partidele din Cluj pe Facebook: M10, ADN și Demos
Partidele din Cluj pe Facebook: Pro România, Dreapta Liberală și Alternativa Dreaptă
Alte partide mici din Cluj pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.