Lemnul masiv si marmura – cele mai apreciate materiale pentru interiorul locuintei. Vezi AICI avantajele

0

Te afli în etapa de renovare și ești în căutarea unui mobilier rafinat, dar în același timp rezistent. Mobila va schimba cu totul aspectul casei tale, așa că trebuie să te gândești foarte bine și să alegi cu grijă materialul din care este realizată aceasta. Nu trebuie să te grăbești. Analizează în detaliu fiecare material și descoperă dacă corespunde cu nevoile tale. Majoritatea oamenilor sunt nehotărâți în ceea ce privește alegerea materialului din care este confecționată mobila. Marmura sau lemnul masiv? În cele ce urmează, vom analiza care este cel mai potrivit material.

Lemnul masiv – cea mai bună alegere pentru casa ta!

Cumpărătorii aleg acest material pentru confort, durabilitate și pentru aspectul pe care îl emană. Din punct de vedere estetic, lemnul câștigă puncte nenumărate și impresionează prin structură și design. Reprezintă un material care oferă multe avantaje și rezonează cu locuința ta.

De ce ar trebui să apelezi la acest material? Mai jos vei găsi principalele avantaje!

Care sunt avantajele semnificative ale acestuia?  

  • Unul dintre avantaje este faptul că poate fi ușor de întreținut. Tot ce trebuie să faci este să ștergi mobila  de praf cu o lavetă moale. Pe lângă aceasta, poți utiliza și spray-uri speciale, dar să nu încerci să le folosești dacă lemnul este unul lustruit. Nu curăța lemnul cu apă pentru că absoarbe foarte ușor.
  • Potrivit în orice cameră!

Este potrivit pentru orice cameră din casa ta. Fie că vorbim de sufragerie sau dormitor, acesta este exact ceea ce ai nevoie. Nu uita faptul că mobila din lemn masiv  este cea mai apreciată și aleasă mobilă.
Piesele de mobilier din lemn masiv pentru exterior sunt variate și îndeplinesc cele mai pretențioase cerințe.

  • Versatil

Chiar dacă locuința ta are un stil modern sau eclectic, vei putea introduce foarte ușor o piesă de mobilier, fără să faci notă discordantă. Poți face anumite combinații, chiar și la mobilier. De exemplu blatul mesei este din lemn, iar picioarele acestuia pot fi  din metal. Se poate opta pentru stilul rustic, iar aici ai toate informațiile necesare în acest sens. Lemnul este și va fi întotdeauna cel care trece testul timpului și nu se deteriorează.

  • Durabilitate

Lemnul obținut din foioase este foarte rezistent, iar cel din rășinoase este ușor de prelucrat. Când spun foioase mă refer la salcâm, stejar, nuc, fag, mesteacăn. Iar rășinoase înseamnă: brad, molid, pin. Mobilierul realizat din aceste două categorii de lemn prezintă durabilitate.

Marmura – corespunde nevoilor tale?

Marmura este renumită pentru aspectul ei și frumusețea pe care o emană. Însă, nu este suficient pentru casa ta. Ai nevoie de un material rezistent și ușor de curățat. Unul dintre dezavantaje este că se zgârie foarte ușor, mai ales atunci când este așezată în exterior și trebuie să ai mare grijă. Este un material destul de greu de întreținut.

Dacă ești în renovare sau pur și simplu vrei să faci o schimbare în căminul tău, materialul din lemn masiv este ceea ce ai nevoie. Oferă o mulțime de beneficii de care te poți bucura. Avantajele expuse mai sus te vor ajuta să te hotărăști și să alegi bine. Decorează-ți casa cu stil și cu un material potrivit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here