Vopseaua de păr naturală – spune adio părului deteriorat

0

De-a lungul timpului, vopsitul părului a migrat din ce în ce mai mult de la o necesitate – pentru acoperirea firelor albe, la o alegere personală de stil, iar foarte multe femei dar și bărbați deopotrivă aleg să-și coloreze părul în nuanțele preferate, pentru un plus de farmec și strălucire.

Din păcate, majoritatea vopselelor de păr din comerț conțin substanțe agresive cu podoaba capilară, care duc la uscarea și deteriorarea acesteia și pot avea efecte negative pentru sănătate, cum ar fi alergiile. Iar acestea nu sunt niște lucruri pe care să ți le dorești pentru părul tău în fiecare lună – perioada recomandată de revopsire, nu? Substanțele chimice nocive și aditivii artificiali duc în timp la un aspect tern, uscat și aspru al părului, contribuind și la despicarea vârfurilor și căderea firelor de păr.

Iar mai ales acum, în perioada verii, sănătatea părului este încercată și mai mult de expunerea la soare, particulele poluante care se lipesc de acesta, sarea din apa mării sau clorul cu care este tratată apa de la ștranduri. Tocmai de aceea, Greencosmetics a lansat campania Vara Părului Sănătos, în care propune o serie de produse naturale pentru îngrijirea părului, cum este vopseaua de păr naturală, dar și alte produse destinate sănătății și îngrijirii profunde a podoabei capilare, pentru că un păr frumos care radiază de sănătate este un atribut extrem de important pentru imaginea oricui, dar și pentru starea de bine personală.

Vă prezentăm în continuare câteva game de vopsea de păr naturală, pentru o podoabă capilară sănătoasă, strălucitoare și plină de vitalitate:

  1. Vopseaua de păr Colour & Care fără amoniac, pe bază de ulei de argan, produsă de Hennaplus Olanda, conține 9 ingrediente certificate organic: ulei de Argan, extract din frunză de Melissa, Rozmarin, Frunză de Ceai verde, rădăcină de Ginseng, Hamei, extract din frunză de Cassia Angustifolia (Simichie), Ceai roșu Rooibos, floare de Mușețel. Acest produs nu conține parabeni și oferă o culoare intensă timp 6-8 săptămâni.

Componentele atent selecționate ale vopselei protejează structura firului de păr, hrănesc, conferă rezistență, o îngrijire optimă și strălucire chiar de la primul tratament. Uleiul organic de Argan, Fitokeratina și Provitamina B5 hidratează firul de păr, lăsându-l mătăsos la atingere. Colour & Care oferă o acoperire completă a firului de păr alb.

De asemenea, această vopsea oferă o gamă foarte variată de culori, cu nuanțe fermecătoare potrivite pentru oricine dorește să aleagă din reflexele pline de vitalitate de șaten, castaniu, negru, roșu, blond, sau nuanțe speciale de alună sau ciocolată.

  1. Vopseaua de păr Long Lasting Colour, de la același producător Hennaplus Olanda, cu o intensitate a culorii care durează până la 3 luni, oferă extra îngrijire și faimoasa strălucire a Henei: ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vâsc, Grâu, Nalbă, Coada-Calului), complexul de vitamine B, vitamina A și Hena conferă părului strălucire și vitalitate. Protejează structura firului de păr în timpul colorării. Conține un protector împotriva radiațiilor UV unic ce protejează părul și nuanța acestuia, prevenind decolorarea. Conferă rezultate de lungă durată, menținând bogăția culorii.

Bineînțeles, la fel ca cea precedentă, gama Long Lasting Colour este concepută fără adaos de P-Phenilendiamina (PPD), O&P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalați sau compuși din mosc. Extractele din semințele de Floarea Soarelui protejează structura firului de păr și luptă împotriva distrugerii culorii.

Și de această dată, bogăția de culori îmbietoare oferă tuturor posibilitatea de a o alege pe cea preferată: nuanțe de castaniu, negru, șaten, roșu, blond, nuanțe speciale de cafea cu lapte, bronz strălucitor, ciocolată, alună și scorțișoară. Această gamă oferă și o surpriză în forma unei vopsele cu kit pentru șuvițe ultra blonde, cu cască și croșetă pentru scoaterea șuvițelor incluse în pachet.

  1. Pudra colorantă 100% naturală Hennaplus oferă o colorare naturală ce-i dăruiește părului o strălucire naturală și sănătoasă. Aceasta fortifică părul și îl lasă plin de vitalitate. Produsul nu conține substanțe chimice, iar culoarea durează 2-3 luni.

Pudra pe bază de henna este disponibilă în 7 nuanțe de blond, roșu, castaniu, șaten și alună.

Vopseaua de păr pentru bărbați Men’s Own, cu intensitate a culorii ce durează până la 6 săptămâni, înlătură părul grizonant repede și ușor, în doar 5 minute!

Această vopsea special concepută pentru podoaba capilară a bărbaților, reîmprospătează culoarea naturală a părului cu o vopsire la fel de rapidă ca o spălare normală. Formula sa unică fără amoniac, îmbogățită cu tehnologia de ultimă generație Colour Match și Slow fade oferă un rezultat natural de cea mai bună calitate, îngrijire perfectă și strălucire maximă într-un singur tratament. Este îmbogățita cu ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vâsc, Grâu, Nalbă, Coada-calului), care protejează și îmbunătățesc calitatea parului, prelungind în mod semnificativ durabilitatea culorii.

De asemenea, vopseaua de păr pentru bărbați Men’s Own se poate folosi pentru vopsirea bărbii, a mustății și a perciunilor – un aplicator special conceput este inclus în acest pachet.

Pentru o vopsire a părului cât mai sănătoasă și naturală, Gama Men’s Own este concepută fără adaos de: P-Phenilendiamina (PPD), O&P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalați sau compuși din mosc.

Fiecare domn este liber să-și aleagă culoarea preferată din cele 6 nuanțe disponibile ale produsului cu reflexe de negru, blond, șaten, sau brunet.

Pentru a descoperi și mai multe produse naturale pentru păr și corp, cu ingrediente din plante atent selectate, prietenoase cu sănătatea și cu mediul înconjurător, vizitați secțiunea Shop a paginii Greencosmetics.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.