Complexul President Băile Felix – locul ideal pentru familie, business și evenimente

0

Băile Felix de lângă Oradea se poziționează pe primele locuri în topul celor mai cunoscute stațiuni balneare din România, apele termale și cadrul natural deosebit făcând-o o destinație foarte apreciată atât de turiștii români, cât și de cei veniți din afara țării.

Încă din secolul al XVIII-lea, apele captate din izvoarele termale de aici au fost valorificate și aduse în beneficiul celor care au nevoie de proprietățile curative ale acestora, pentru o serie de afecțiuni precum cele neurologice, ginecologice, reumatismale și multe altele.

Oamenii vin aici pentru odihnă, relaxare, distracție, tratament, sau… pentru toate cele menționate! Iar pentru un concediu de succes, este extrem de important ca singura grijă a turiștilor să fie buna-dispoziție. De aceea, vă prezentăm astăzi Complexul President Hotels & Resort, care își întâmpină oaspeții cu servicii oferite cu profesionalism, 3 hoteluri cu condiții de patru stele, restaurante cu preparate din bucătăria autohtonă și internațională, dar și un Aqua Park modern, îndrăgit de oricine caută o oază de relaxare și momente de distracție.

Hotel President

Inaugurat în anul 2001, Hotelul President și-a format deja o tradiție în a oferi servicii de calitate și a veni în întâmpinarea nevoilor de cazare și agrement ale oaspeților, îmbunătățindu-și permanent condițiile pe baza experienței adunate de-a lungul anilor.

Cu o capacitate de 98 de camere și 6 apartamente, dintre care 56 de camere și 4 apartamente sunt amplasate în noua aripă a complexului ce a fost finalizată în vara anului 2011, hotelul găzduiește în condiții confortabile atât familiile venite în concediu, cât și persoanele care călătoresc la Băile Felix pentru conferințe, întâlniri corporate (cum sunt team-building-urile) sau evenimente speciale din viață (cum sunt nunțile sau botezurile).

Pentru relaxare deplină și o experiență completă, hotelul dispune de două piscine în aer liber și una acoperită și 3 saune: umedă, uscată și cu infraroșii. Toate piscinele din cadrul Hotelului President sunt cu apă termală, oligominerală.

Evenimentele la Hotel President sunt organizate cu eleganță și rafinament. Meniul variat, ce conține atât preparate tradiționale cât și din bucătăria internațională, profesionalismul personalului, cadrul retras și intim al restaurantului și grădinii, asigură desfășurarea cu succes a oricărui eveniment.

Segmentul social și business este deservit de 4 săli de conferință cu aer condiționat și conexiune la internet, având capacități între 20 și 350 de persoane. În funcție de nevoile și cerințele fiecărui client, se pot asigura condițiile tehnice și organizatorice necesare: proiectoare și ecrane de proiecție, sistem de sonorizare, sistem de traducere simultană, pauze de cafea.

O serie de facilități pentru agrement și odihnă activă sunt puse la dispoziția celor care aleg să se cazeze la Hotel President în Băile Felix: plimbări sau jogging  în inima naturii pe Aleea Sărutului, amenajată în pădurea din spatele hotelului, golf, tenis, fotbal, călărie, pescuit și multe altele. Sala de sport a hotelului, dotată cu echipamente profesionale, îi ajută pe oaspeți să se mențină în formă pe durata sejurului.

În cadrul hotelului funcționează un centru de sănătate unde activează medici specialiști și profesioniști în domeniul recuperării medicale, în grija cărora oaspeții pot beneficia de o serie de tratamente și proceduri terapeutice care includ kinetoterapie, hidroterapie, electroterapie, masaj terapeutic, ultrasonoterapie, termoterapie și altele.

Hotel Aqua President

Adresat în special familiilor cu copii, cărora activitățile acvatice și bălăceala le aduc o bucurie deosebită, Hotelul Aqua President dispune de 24 camere duble standard și superioare, majoritatea având în dotare și o canapea extensibilă pentru a găzdui confortabil toți membrii familiei, dar și de patru apartamente cu spațiu generos. Micul dejun este inclus în prețul cazării iar mașinile oaspeților sunt în siguranță în parcarea hotelului, care este gratuită.

În zona Spa, situată în incinta Aqua Park-ului, două saloane de masaj stau la dispoziția oaspeților pentru a le oferi clipe de răsfăț și relaxare completă, aceștia putând opta pentru o gama largă de tipuri de masaj, inclusiv pentru gravide și pentru copii, dar și pentru măști faciale și împachetări corporale pentru relaxare, detoxifiere, sau anticelulitice.

Hotel President Spa

45 de camere și 5 apartamente își așteaptă oaspeții la President Spa, un hotel nou, construit și finalizat în anul 2017, proiectat cu atenție pentru a asigura cele mai bune condiții celor care sunt în căutarea relaxării și a confortului deplin, în acest scop existând și o pasarelă închisă pentru trecere directă către Aqua Park.

În Zona Spa a hotelului, care este cea mai modernă din stațiunea Băile Felix, oaspeții intră într-o ambianță luxoasă, unde pot beneficia de tratamente la cele mai înalte standarde, având de ales dintr-o gamă variată de tratamente terapeutice și de înfrumusețare.

Fie că este vorba de un masaj făcut ca la carte, un tratament în cadrul cabinetului de cosmetică, împachetări corporale sau băi cu nămol ori plante, relaxare în jacuzzi sau în saună, toate aduc un plus de energie, vitalitate și strălucire celor care le încearcă.

Deși complexul President Hotels & Resort întrunește trei unități hoteliere cu aproape 200 de spații de cazare, locurile sunt cel mai adesea ocupate, astfel încât este o idee bună ca rezervările să fie făcute din timp.

Aqua Park President

Chiar dacă alegeți o altă opțiune de cazare sau sunteți doar în trecere prin Băile Felix, e musai să vizitați parcul acvatic President.

Un loc minunat de petrecere a timpului liber pentru toată familia, Aqua Park President își invită vizitatorii să descopere un complex acvatic modern, cu 14 piscine interioare, 6 piscine exterioare, saună turcească, saună finlandeză, două centre de masaj, bazin cu valuri, grotă mediteraneană, zonă de relaxare, restaurant interior, terasă exterioară, zonă grill, 3 baruri, 2 zone food, zonă acoperită în exterior, plajă cu gazon, șezlonguri, DJ, Zumba, parcare.

Cei mai tineri dintre oaspeți sunt foarte încântați să descopere o zonă de agrement pentru copii mici, splash pentru copii mai mari, tobogan interior şi exterior cu pornire din clădire, 3 tobogane exterioare în zona veche (kamikaze, anaconda, family), 3 tobogane în zona nouă (kamikaze, pendul cu colace, family line).

Aflați toate detaliile despre posibilitățile de cazare și agrement, disponibilitate și prețuri, accesând următoarele date de contact:

Website: https://www.baile-felix.ro/ro/

E-mail: receptie@hotelpresident-felix.ro

Telefon: Cazare: +40 259 318 381;   +40 727 228 294

Aqua Park: +40 723 400 300

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.