Descoperă ofertele la parchet dublustratificat de la ADFIN

0

Felul in care arata podeaua poate influenta decisiv aspectul general al unei incaperi. De aceea, este foarte important ca in momentul in care alegeti un model, sa tineti cont de tematica, designul sau atmosfera pe care doriti sa o creionati in camera respectiva. La parchetcupersonalitate.ro gasiti o multitudine de variante de parchet dublustratificat in nuante si modele variate, dar si din materiale diverse pentru a asigura un grad cat mai ridicat de compatibilitate intre produsele noastre si nevoile si gusturile dumneavoastra.

ADFIN – locul unde parchetul prinde viata

Cand vine de vorba de felul in care arata si se comporta un tip de parchet, detaliile sunt nelimitate si foarte greu de gestionat pentru o persoana ce nu are cunostinte vaste despre acest lucru. Cu toate acestea, la Adfin veti gasi atat de multe variante incat, devine imposibil sa nu o gasiti pe cea mai potrivita pentru locuinta dumneavoastra. Variantele de parchet dublustratificat reprezinta una dintre cele mai avantajoase optiuni de pe piata de la ora actuala. Datorita tehnologiilor in continua dezvoltare, s-a putut ajunge la stadiul in care modul lor de productie sa asigure un grad mare de rezistenta, datorat esentelor lemnoase dure, dispuse in straturi, dar si un aspect estetic cat mai placut si elegant.

Calitate la cel mai inalt nivel

De peste 21 de ani ne straduim sa oferim cele mai calitative produse si sa furnizam variante inedite care sa ajute la adaugarea unui plus de rafinament in orice locuinta. Compozitiile lemnului utilizate in vederea realizarii straturilor sunt dintre cele mai rezistente, utilizand cu preponderente lemn masiv. Parchetul dublustratificat de de stejar nu doar ca este de neclintit in fata trecerii timpului, dar impune si o imagine extrem de eleganta, indiferent de forma in care este livrat. Pe langa acesta, stratul secundar de lemn, poate fi de compozitie majoritara de mesteacan sau molid, tocmai pentru a mentine particularitatile stejarului, fara a mai adauga o greutate la fel de mare pe produsul final. Un strat fin de lac este adaugat la suprafata placutelor pentru a potenta stralucirea naturala a lemnului si, de asemenea, pentru a conferi un plus de protectie impotriva uzurii mecanice.

Producatori consacrati la nivel international

De-a lungul existentei noastre pe piata, am colaborat doar cu producatori renumiti din tari recunoscute pentru calitatea desavarsita a produselor lor precum Norvegia, Olanda, Germania sau Canada. Aceste influente se va subtil si in aspectul general al produsului, dar mai ales in ceea ce priveste gradul de finete si rezistenta cu care a fost creat.

Parchet dublu stratificat cu incalzire in pardoseala

Desigur ca orice forma de parchet impresioneaza prin aspect si durabilitate. Dar odata ce el dispune de proprietati moderne, este cu atat mai impresionant. Pe site-ul parchetcupersonalitate.ro veti gasi variante de parchet dublustratificat pentru incalzire in pardoseala. Acest lucru inseamna ca permite montarea unor sisteme de incalzire, fara a risca degradarea materialelor sau a produsului in sine. Astfel ca va bucurati nu doar de un aspect de placut, dar si de un grad ridicat de confort termic si nu numai.

Modele pentru toate gusturile

Desi ne concentram profund pe calitate, nu putem ignora aspectul estetic. Ne dorim sa putem valorifica la cel mai inalt nivel propunerile noastre in materie de parchet dublu stratificat si de aceea oferim varietate de nuante si modele. Imbinam cu succes modele clasice, cu influente moderne, atribuim diverse nuante inedite care deriva din nuanta naturala a lemnului si poate ajunge pana la variatii de roz, sau culori regasite in natura precum cea de miere, alune, scortisoara, etc.

Intra in universul parchetului cu personalitate si lasa-te inspirat de cele mai inedite modele si cele mai interesante nuante pentru podeaua ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here