Cristian Bordei: „PNL a ajuns cățelul din lesa lui Ciolacu”

0

Senatorul USR PLUS de Cluj afirmă că Partidul Național Liberal a generat o criză dezastruoasă și a adus la putere exact pe cei contra cărora lupta în urmă cu 2 ani, lucru care va face mult rău țării pe termen lung.

Cristian Bordei:Zbaterile interne ale PNL au readus în prim-planul politicii noastre personaje care trebuiau să dispară în negura istoriei, oameni precum Sorin Grindeanu – marioneta lui Dragnea la OUG 13. Se unesc grupuri de interese, la fel cum o făceau în era Băsescu, când se întâlneau la Grivco să îl pună pe Iohannis premier. Din lider respectat al unei coaliții, cândva măreț, Partidul Național Liberal a ajuns acum să accepte premierul PSD sau cel puțin așa spun sursele. Din formațiunea care își putea satisface electoratul respectându-și promisiunile, una dintre ele fiind ținerea social-democraților în opoziție, a ajuns cățelul din lesa lui Ciolacu.

Va fi tragicomic văzându-i pe liberali dansând la indicațiile celor din PSD, pe muzica unei justiții călcată pe cap, pe ritmul unui DNA ajuns instrument politic și la final pe goarna ultimului drum politic, alăturându-se țărăniștilor. Așteptăm cu nerăbdare și frică mințile luminate pe care le va aduce Ciolacu când va ajunge premier. O vom vedea pe Viorica Dăncilă adusă la Finanțe pentru că acum are experiență și acolo, sau pe Tudorel Toader aducându-și izul moscovit la Justiție.

Acum se promite lapte și miere, dar timpul e cel mai bun judecător și în spiritul unei bune organizări de care PNL și PSD au dat mereu dovadă, cele două formațiuni nu vor rezista împreună mai mult de un an. Când pedeliștii… pardon, peneliștii, o să-și dea seama că sunt în plan secund și că alții primesc mai mult decât ei, vor începe șicanele și scaunul pe care stă Florin Cîțu se va clătina, dar nu va mai conta, pentru că partidul în sine va fi în moarte clinică. Acestea sunt marile realizări ale “echipei câștigătoare” cu ora fixă de la Cotroceni: crearea unei crize politice în timpul unei crize pandemice, aducerea PSD la guvernare și spulberarea speranțelor multor români, anunțându-se încă un val emigraționist mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here