Nu știi cine poate să-ți construiască un puț? Apelează la echipa Eco Drill

0

Nu oricine are posibilitatea de a se racorda la sursa publică de apă, iar aici se încadrează case sau afaceri care se află în afara orașului. Din acest motiv opțiunea ideală este construirea unui puț. Echipa Eco Drill excelează la capitolul de foraje, iar colaborarea cu ei se va dovedi avantajoasă. Iată mai jos de ce ei sunt cei pe care să te bazezi.

Garanția lucrării – dovadă a calității

Forajul unui puț nu este un lucru ce se poate face de amatori, ci doar de profesioniști în domeniu. Eco Drill are expertiză în două tehnici de foraje puturi de mare adancime, care se utilizează în diferite zone ale țării, conform litologiei solului.

Prima este una mai complexă, mult mai dificilă și nu prea se practică în România și se numește foraj hidraulic rotativ cu circulație de fluid. Aceasta este utilizată în cazul solurilor moi sau medii, întâlnite cu precădere în orașe precum București, Satu-Mare, Brăila. La acest tip de foraj se utilizează noroi bentonitic pentru a stabiliza forajul.

Al doilea tip de foraj, cel uscat cu ciocan de fund, este utilizat în zone unde litologia solului este semidură sau dură. Acestea se află în zone de deal și de munte, precum Tulcea, Constanța, Brașov.

Cei de la Eco Drill vor ști ce tip de foraj se poate folosi în zona unde sunt solicitați. Forajul este executat de profesioniști în acest domeniu, cu experiență vastă în spate, peste 1000 de foraje la activ. Tratează fiecare lucrare cu maximă seriozitate, operează doar cu echipamente și tehnologii performante și oferă garanție timp de 2 ani. Aceasta din urmă este un punct de reper în validarea calității, deci nu îți vei face vreo secundă griji că puțul se va surpa.

Care este costul unui foraj

Costul unui foraj nu este unul fix, întrucât acesta se calculează în funcție de litologia solului ce trebuie forat, diametrul tubulaturii, tipul de sistem de foraj folosit și zona unde se efectuează forajul. Dacă ești interesat, poți solicita o ofertă de preț online sau telefonic, precizând echipei detaliile necesare.

Alte servicii oferite de Eco Drill

Echipa nu este specializată doar pe foraje de mare adâncime. Aceasta oferă și servicii ce includ operarea buldoexcavatoarelor, montează pompe de căldură, panouri solare, sisteme de pompare și încălzire în pardoseală. Dacă ești în proces de construcție sau renovare a unei locuințe, atunci încălzirea în pardoseală este o variantă optimă de luat în considerare. Este un sistem mult mai eficient și totodată economic. De asemenea, contribuie la îmbunătățirea sănătății sistemului osos și la eliminarea problemelor de respirație, datorită faptului că nu mai există calorifere în care să se acumuleze praful.

În plus, acestea sunt și inestetice și ocupă din spațiu, ceea ce nu îți dorești într-o casă modernă. Încălzirea în pardoseală aduce mai mult confort termic și se poate regla temperatura în fiecare cameră.

Încălzirea în pardoseala este o investiție ce poate aduce cu până la 30% economie financiară lunară în funcție de agentul termic folosit. Dacă te interesează un astfel de sistem instalat contactează echipa Eco Drill.

Contact:
0749861105
office@ecodrillforaje.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here