Pune-ți casa pe inventar – ai tot ce îți trebuie?

0

Iată că a venit momentul și ți-ai îndeplinit visul mult așteptat: locuiești la casa ta. Și dacă ești din Cluj, este cu atât mai mare bucuria. Asta deoarece aici este un altfel de stil de viață. Deja știi, nivelul este foarte sus. Iar dacă și-ai îndeplinit acest vis aici, ești un om și mai fericit.

Obiecte mari, obiecte mici, detalii – toate contribuie la imaginea de ansamblu a casei. Chiar dacă ești o persoană căreia îi place simplitatea sau o persoană care preferă spațiile mai aglomerate, există cel puțin 7 lucruri necesare într-o casă nouă. Acestea sunt enumerate mai jos.

Notează cu „obligatoriu” următoarele lucruri

Patul – cel mai important obiect din casă. Sunt persoane care consideră că „acasă” se definește prin a avea o cameră cu un pat în care să te odihnești perfect. Nu degeaba există ideea aceasta că nu poți dormi bine decât în patul tău de acasă. Probabil știi și tu cât este de important somnul și ce beneficii aduce organismului. Prin urmare, alege un pat în care ai vrea să îți petreci toată ziua.

Canapea – este o piesă de mobilier importantă. În această cameră îți vei petrece majoritatea timpului când vei fi acasă. Oferă-ți tot confortul de care ai nevoie prin alegerea unei canapele moderne, din materiale moi și catifelate. Astfel, serile de filme, întâlnirile de povești cu prietenii sau familia vor fi magice.

Masa din bucătărie – În timpul meselor în familie esențială este atmosfera frumoasă care se creează. Cu toate acestea, mobilierul, și, de ce nu, vesela, completează aceste momente. Trebuie să fii atent să fie o masă care combină limita spațiului disponibil și nevoile pe care le ai, sau le aveți ca familie. O masă dreptunghiulară, pătrată, rotundă, extensibilă, pliabilă – tu știi cel mai bine ce ți se potrivește.

Birou – în special pentru că vremurile o cer, este nevoie de un birou în casa ta. Indiferent că lucrezi de acasă sau ai anumite proiecte. Studiile din psihologie au evidențiat faptul că rezultatele pe care le avem în urma unei activități sunt influențate de mediul în care le facem. Spre exemplu, nu vei putea fi productiv la serviciu dacă obișnuiești să iei masa la același birou deoarece va apărea asocierea biroului cu mâncatul. De aceea este important ca fiecare activitate să aibă mediul ei.

Scară – o casă, cu curte în special, are nevoie de o scară. Nu știi niciodată când se defectează ceva la înălțime și trebuie reparat, iar un scaun obișnuit nu va fi suficient. Dacă ai curte și livadă, cu atât mai mult ai nevoie de scări pentru a putea face îngrijirea pomilor mai sigură pentru tine. Scările de aluminiu de la Hornbach sunt alegerea ideală. De la scări mici, mari, fixe sau mobile, Hornbach.ro îți oferă multiple posibilități ca tu să o alegi pe cea mai potrivită. Așadar, completează inventarul cu una dintre aceste scări.

Biblioteca – indiferent dacă îți place sau nu să citești, o bibliotecă nu este numai locul în care expui cărțile. Pe lângă această „funcție”, o mai poți folosi ca „spațiu de decor” în care să amenajezi diferite obiecte, poate chiar amintiri pe care le ai din călătoriile tale. Efectul vizual va fi spectaculos!

Natura – Adică plante. Într-un colț al casei, pe servantă sau pe balcon, pe un raft din bibliotecă sau pe masuța din living, oriunde le-ai pune, plantele colorează încăperea. Îi oferă o energie vibrantă care te va motiva cât e ziua de lungă. Ca să nu mai spunem că astfel ești mai aproape de natură.

Aceste 8 lucruri sunt esențiale într-o casă. Asta deoarece confortul vine și din ceea ce există în spațiul tău, nu doar din felul în care te simți acolo. După ce ai inventarul completat de ceea ce a fost prezentat în acest articol, poți adăuga orice alte obiecte de care consideri că ai nevoie pentru a-ți face casă să arate precum cea din visurile tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here