TOP 4 decorațiuni nelipsite pentru o atmosferă intimă în dormitor

0

Se poate să ai atât de mult de idei la dispoziție pentru o amenajare, încât uneori să-ți fie greu să alegi între toate decorațiunile pe care le poți cumpăra. Dormitorul însă, este una dintre cele mai importante încăperi, acesta trebuind să asigure o atmosferă de relaxare și odihnă.

Decorarea dormitorului poate avea în prim-plan confortul, așadar, se poate să nu vrei să-l încarci. Ce-ar fi dacă acestea ar fi discrete și te-ar ajuta să creezi o atmosferă intimă? Mai jos vei găsi câteva idei din care te poți inspira.

Idei de decorațiuni discrete, care nu pot lipsi dintr-un dormitor cald și primitor

1.   Decorațiunile de perete

Tablourile, dar și fotografiile celor dragi sunt decorațiunile care te pot ajuta să creezi o atmosferă cu adevărat relaxantă în această cameră. Atât tablourile, cât și ramele foto au dimensiuni mai mici sau mai mari, astfel încât nu îți va fi greu să găsești unele potrivite gusturilor tale și dimensiunilor camerei.

2.   Pernele decorative

Câteva perne decorative te pot ajuta să îți transformi dormitorul într-una dintre cele mai primitoare camere din casă. Pătrate, dreptunghiulare sau rotunde, cu diverse motive sau simple, acestea sunt printre cele mai versatile obiecte de decor pe care le poți așeza pe pat sau fotolii, în așa fel încât să înfrumusețeze încăperea.

Dacă nu ai timp să mergi din magazin în magazin, le poți comanda online, mai ales că trendurile indică faptul că mulți români comandă online diverse obiecte din gama decorațiunilor.

3.  Un covor primitor

Covorul poate fi una dintre piesele centrale de decor ale dormitorului. Acesta nu doar că te va ajuta să creezi o atmosferă caldă, ci și un cadru intim, astfel încât atunci când intri aici să te simți învăluit într-un sentiment de familiaritate.

Acum există atât de multe modele de covoare pe care le poți asorta cu cuvertura patului sau cu pernițele decorative, astfel încât să creezi un aspect unitar al dormitorului. Având în vedere că și acestea pot avea diverse forme și dimensiuni, alegerea poate fi destul de ușoară.

4.   Lumânările decorative

Nimic nu exprimă mai bine sentimentul de intimitate decât luminile discrete. Iar dacă dorești ceva cu adevărat deosebit, poți alege niște lumânări în recipiente de la MyriCandles, pe care să le așezi după bunul plac – pe noptieră sau în locuri din care să emane o lumină difuză și să îmbie la o atmosferă plăcută și relaxantă.

Decorațiunile reprezintă cel mai simplu mod de a da personalitate unui dormitor. Cu ajutorul lor îți poți pune amprenta în amenajarea oricărei camere. Indiferent că alegi una sau mai multe idei din cele propuse mai sus, nu ezita să te bucuri de cea care ar trebui să fie cea mai primitoare încăpere din casa ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.