Cum să alegi decorațiuni pentru living care-ți pun în valoare ideile de design?

0

Când vine vorba de amenajarea sufrageriei, există atât de multe variante de amenajare, că poate fi greu să decizi care ar fi cea mai potrivită pentru tine, în funcție de atmosfera pe care vrei să o creezi pentru momentele de relaxare.

După ce ai hotărât care va fi stilul pieselor de mobilier, următorul pas este să alegi decorațiunile potrivite. Acestea nu trebuie alese la întâmplare, pentru că ele completează trăsăturile generale ale design-ului, adăugându-i elemente interesante.

Iată cum să alegi decorațiunile pentru sufragerie care să se potrivească cu stilul amenajării tale!

Decorațiuni pentru masă

În ceea ce privește decorațiunile pentru masă, nu poți da greș așezând pe măsuța de cafea sau pe masa din zona de servit masa vase și boluri din materiale de calitate, care atrag atenția vizitatorilor și tuturor celor dragi.

Poți alege, de exemplu, un platou argintat în formă de frunză, mai ales dacă în sufragerie ai multă mobilă cu aspect natural de lemn.

Bolurile din sticlă se potrivesc pentru orice amenajare a livingului, pentru că au un efect vizual discret și totodată, neașteptat, când sticla este lucrată detaliat.

Pentru o amenajare modernă, poți alege și boluri sau tăvi argintii cromate, care constau în forme geometrice simple și accentuate.

Decorațiuni pentru perete

Un alt element decorativ important sunt decorațiunile pentru perete. Poți alege mai multe tipuri de ornamente, în funcție de specificul design-ului tău. Ramele foto cu printuri sau poze pot fi o soluție bună pentru un living minimalist.

Pentru a aduce un element interesant în cadrul amenajării tale, poți alege o oglindă mare, care dă impresia de lărgire a spațiului. Se adaugă și un plus ornamental dacă rama are o formă neobișnuită, de exemplu formă de floare, soare sau ochi.

Nici ceasurile nu trebuie trecute cu vederea. La Homelux.ro, găsești o mulțime de modele care se potrivesc pentru diferite tipuri de amenajări. Alege un ceas modern sau vintage și decorează peretele într-un mod discret, dar elegant.

Decorațiuni textile

Și textilele pot fi folosite pentru decorarea sufrageriei. Poți să adaugi un plus estetic amenajării tale, alegând perne decorative interesante, pentru canapele extensibile sau fixe, într-o singură culoare, cu modele florale sau texte. Aceasta este o metodă la îndemână de ornamentare a livingului.

În ceea ce privește alegerea covorului, nici aici nu duci lipsă de variante. Poți alege un covor cu aspect oriental sau unul cu aspect simplu, în funcție de preferințe și de aspectul amenajării pe care ai făcut-o. Covorul potrivit chiar poate pune în valoare toată încăperea, de la piesele de mobilier, până la culoarea pereților!

Decorațiunile textile pot fi folosite și pentru înfrumusețarea mesei. Poți să alegi, de exemplu, o față de masă albă, cu broderii de aceeași culoare pe margini, pentru un efect discret de ornamentare. În afara de fața de masă, poți așeza pe masă și suporturi pentru farfurii sau naproane în culori vesele.

Acestea sunt câteva aspecte de care să ții cont pentru a alege decorațiunile pentru living potrivite. Trebuie să le acorzi o atenție la fel de mare ca pieselor de mobilier, pentru că de detalii depinde atmosfera pe care o vei obține.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.