Vrei să ai o grădină cu un aspect rafinat, de lux? Află care sunt pașii necesari pentru a face din grădina ta un adevărat spațiu de relaxare!

0

Dacă ai privilegiul de a locui la casă și realizezi că ai investit până acum resurse considerabile în amenajarea interiorului acesteia, uitând complet de grădină, acum este timpul să faci o schimbare! Felul în care arată interiorul casei tale este extrem de important, însă grădina va fi observată pentru prima dată, comunicând aspecte atât despre preferințele tale, cât și despre cum ești tu ca om și personalitatea ta. Dacă ești adeptul luxului și al unui design rafinat, menit să îți ofere confort, dar și o utilitate sporită, atunci ține cont de următoarele sfaturi și află cum să îți amenajezi grădina în cel mai frumos mod!

Iată câteva sfaturi esențiale și ușor de urmat pentru amenajarea unei grădini de lux!

  • Plantează flori

Cel mai simplu mod prin care îi poți oferi grădinii tale o doză în plus de personalitate, culoare și rafinament este plantarea unor flori, a căror mireasmă îmbietoare te va întâmpina în fiecare dimineață! Dacă nu vrei să ai grija replantării în fiecare an, atunci optează pentru plantele perene, a căror rădăcină supraviețuiește peste iarnă, iar planta reînvie odată cu venirea primăverii și a căldurii!

  • Optează pentru cele mai calitative materiale

Grădina visurilor tale nu poate arăta perfect decât în momentul în care optezi pentru cele mai calitative materiale, așa că alege un mobilier confortabil, rezistent, dar, în același timp și spectaculos! Uită de plastic și îndreaptă-ți atenția către mobilierul din aluminiu șlefuit, care are o durabilitate și un design aparte – vopseaua premium pentru exterior de la Benjaminmoore.ro poate fi folosită pentru decorațiuni și amenajări exterioare, prezintă o rezistență excepțională la intemperii și este potrivită pentru toate gusturile și preferințele, deoarece vine într-o gamă variată de nuanțe!

  • Nu folosi elemente decorative kitschoase

Dacă îți dorești ca grădina ta să fie un spațiu luxos și rafinat, în care să te relaxezi la finalul unei zile aglomerate și să scapi de stresul cotidian, atunci nu folosi decorațiuni de exterior kitschoase! Printre cele mai utilizate astfel de elemente decorative se numără florile artificiale, precum și piticii de grădină, care nu reușesc să transmită mesajul unui simț estetic pronunțat, așa că este recomandat să optezi mai degrabă pentru decorațiuni exterioare minimaliste și de bun gust.

  • Investește în elemente de lux

Pentru a pune și mai mult în evidență spațiul exterior de care dispui, investește în amenajarea unei terase și a unui foișor sau în elemente grandioase, spectaculoase, de lux, cum ar fi o piscină. Astfel, vei putea organiza cele mai frumoase petreceri în aer liber! De asemenea, nicio grădină nu este completă fără un grătar, cu ajutorul căruia să pregătești cele mai gustoase preparate, însă, deoarece cele obișnuite din comerț pot arăta destul de ieftin, orientează-te mai degrabă spre un grătar construit din piatră, cu un aspect elegant.

Pentru a avea o grădină rafinată, elegantă, cu elemente care să-i confere o senzație de lux și de confort sporit, trebuie doar să urmezi câteva principii simple și să îți educi simțul estetic, astfel încât să iei mereu cele mai bune decizii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here