Compania Aluprof SA se află în topul distribuitorilor de sisteme de aluminiu din România

0

Aluprof SA face parte din grupul Grupa Kęty SA, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de aluminiu din Europa. Compania originară din Polonia are aproape 70 de ani de experiență și deține 5 unități de producție și peste 1300 de clienți permanenți. Veniturile anuale din vânzări ale Aluprof SA se ridică la circa 385 milioane de euro. 40% din vânzări merg la export, în 55 de țări. Firma are peste 2300 de angajați.

Societatea comercială dispune de birouri și centre de distribuție în toată Europa: în Germania, Marea Britanie, Ucraina, Republica Cehă, Ungaria, România, dar și în SUA. De remarcat în mod special centrul logistic modern din Ungaria, care dispune de hale de depozitare cu o suprafață de 2900 m², dotate cu rafturi pe 8 nivele, cu capacitate mare de stocare.

Grupa Kęty SA are 3 segmente principale de business în următoarele arii: producția de profile și componente din aluminiu, proiectarea și producția sistemelor arhitecturale și a rulourilor exterioare din aluminiu, servicii de construcții-montaj în sfera fațadelor din aluminiu, producția de accesorii pentru montajul ferestrelor și ușilor, precum și pentru producția de ambalaje flexibile.

Oferta firmei include numeroase produse din aluminiu: sisteme ferestre-uși, sisteme culisante, sisteme pentru fațadă, jaluzele pentru exterior și rolete textile pentru exterior, sisteme anti-incendiu și de desfumare, construcții antiefracţie, construcții pasive și eficiente energetic, sisteme pentru rulouri exterioare, pereți interiori, sisteme de siguranță ale sistemului, precum și soluții individuale.

Compania are unități moderne de vopsire cu pulbere în ambele fabrici. În Bielsko-Biała se află linia complet automatizată, performantă, dotată cu cabine de vopsire rapidă. Cabina de tip „sandwich” și sistemul de alimentare și recuperare a pulberii permite utilizarea eficientă a vopselei și la schimbarea rapidă a culorii – timpul de schimbare a fost scurtat de până la aprox. 15 minute.

Întregul proces de vopsire este controlat de calculator, ceea ce garantează stabilitatea și repetabilitatea parametrilor de vopsire, inclusiv a grosimii stratului. Supravegherea eficientă a parametrilor de vopsire este atestată de certificate ale organizației Qualicoat și ale furnizorului de vopsele sub formă de pulbere IGP.

Oferta cuprinde de-asemenea scule și dispozitive necesare pentru montarea ferestrelor, ușilor și pereților-cortină. Aceste scule și dispozitive garantează securitatea procesului, economisirea de timp, producția mai eficientă. Instrumentele se diferențiază prin operațiunile de mentenanță și de înlocuire a pieselor simple, precum și prin posibilitatea de utilizare universală a mai multor sisteme.

Centrul de distribuție din România se află în A1 Business Park, Str. Maria – Laura nr. 13; Hala F4-5 Sat, Dragomirești-Deal. Pentru a vedea produsele, puteți accesa showroom-ul virtual sau pe cel fizic din Polonia, de la sediul Aluprof din Bielsko-Biała. Acesta este locul, în care arhitecții, producătorii și clienții finali au ocazia să vadă produsele Aluprof într-un aranjament interesant.

În mini studiouri puteți vedea oferta sistemelor glisante MB-77HS, MB-59 SLIDE, MB-86 FOLD LINE, sistemelor ignifuge MB-78EI, sistemelor de compartimentare a spațiilor de birouri MB-45 Office, MB-80 Office, a sistemelor de fațadă din familia MB-SR50N și de ferestre și uși dedicate construcțiilor cu economisire de energie și pasive : MB-86 și MB-104 Passive , precum și gama de soluții pentru renovare MB-FERROLINE și MB-SLIMLINE.

Datele de contact ale firmei:
Web site: https://aluprof.eu/ro
E-mail: bryszka@grupakety.com
Telefon: +48 33 819 53 47

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here