Ce poți face cu 5.000€: cazare 4 zile la Cluj de Untold, în apartament comunist, sau o lună la 5 stele în Tenerife

0
Sursa foto: pagina de Facebook Untold

Prețurile la Cluj în perioada festivalului Untold au ajuns la niveluri absolut ridicole. Dar după cum spune vechea zicală: prost e ăla care dă, nu ăla care cere. Vă prezentăm azi o mică comparație.

Prima ofertă este: 4 zile de cazare la Cluj, într-un apartament de bloc, relativ aproape de festival. În cei 58 m² aveți parte de un dormitor, o baie și o bucătărie. De pe balcon se poate admira ambuteiajul din centrul orașului. Teoretic ar fi pentru 2 persoane, dar dacă se înghesuie, încap mai mulți. Este frigider, deci se poate cumpăra pită cu parizer de la supermarket, pentru optimizarea costurilor. Prețul este de doar… 24.480 lei.

A doua variantă ar fi o cameră în Tenerife, pe plajă, la hotel de 5 stele. Perioada nu este de 4 zile, ci toată luna septembrie (30 de zile). Este inclusă baia, balconul și accesul la mai multe piscine. Din păcate nu are chicinetă, dar aveți micul dejun inclus, cu bufet suedez în fiecare zi. De la geam nu puteți vedea blocuri sovietice sau muncitori cu picamere care repară drumul, va trebui să vă mulțumiți doar cu Oceanul Atlantic. Nici măcar chioșcuri cu covrigi și palaneț nu se găsesc în apropiere. Prețul este de 24.736 lei.

Dacă nu mai aveți chef de mers în vacanță, aveți și o altă alternativă: să vă luați un SUV second hand, vechi de 10, tot de banii ăștia.

Care dintre cele trei idei vi se pare cea mai bună?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here