Site icon Presa Locală

Top 3 idei de cadouri sentimentale pentru viitoare mămici

Alegerea unui cadou pentru o viitoare mămică poate fi un pic dificil, deoarece, pe de o parte, probabil că îți dorești să îi oferi ceva practic și funcțional, iar pe de altă parte, vrei să cumperi ceva care să o facă să se simtă apreciată.

Uneori este dificil să alegi un cadou pentru că atât de mulți dintre oamenii speciali din viața ta au deja atât de multe lucruri și nu vrei să cumperi ceva care să se transforme într-un alt lucru material care va fi depozitat.

Dacă ești genul de persoană care îți place să oferi cadouri speciale sau pur și simplu nu îți găsești inspirația, descoperă în continuare idei de cadouri care vor face pe oricine mămică să se simtă apreciată

În această perioadă a sarcinii, orice femeie gravidă are nevoie să se relaxeze, să se odihnească și să pregătească pentru “meseria” de a fi părinte.

Dacă îi cunoști gusturile pentru parfumuri, atunci produsele de aromaterapie pentru casă și chiar pentru baie pot să ofere linistea de care are nevoie. De exemplu, poți să optezi pentru un difuzor de ulei esențial sau pentru un set de lumânări. Iar în situația în care nu știi exact cu ce tipuri de arome rezonează, un purificator pentru aer reprezintă varianta cea mai sigură.

O altă modalitate de a răsfăța o viitoarea mamă este sa ii oferi pur și simplu un card cadou la un centru spa. De asemenea, alegând să o însoțești, poți crea din acest cadou un nou moment de a petrece timpul împreună. 

Cele mai bune cadouri care vor comunica afectivitate sunt cele care fac referire la glume din interior și amintiri distractive pe care le-ați trăit impreună.

De exemplu, poți să alegi să personalizezi un tricou, să cumperi o cană cu un mesaj motivațional sau să inscripționezi un colier cu un citat celebru.

Atunci când dorești să impresionezi cu adevărat pe cineva drag, poate fi dificil să te gândești dincolo de un cadou generic sau practic.

Cele mai bune cadouri, care vor fi transmite sentimentalitate, sunt cele cu ajutorul cărora poate păstra amintiri legate de această nouă etapă a vieții ei sau din viitorul familei.

De exemplu, cu un jurnal pentru sarcină poate captura fiecare moment special. Totodată, cu un jurnal poate să facă liste și planuri de viitor și să își noteze idei noi. De asemenea, poți alege rame foto de la KR Baby, alături de o cutie elegantă pentru botez sau pentru primul dințisor.

În concluzie, alege să petreci timp cu viitoarea mămică pentru că sarcina este o perioadă în care are nevoie de companie bună a se adapta la schimbările care au loc în viața ei.

Oricare ar fi alegerea ta, aceste cadouri nu vor ajunge să fie unul dintre acele obiecte pe care viitoarea mămică le va depozita.

Exit mobile version