Iată 3 obiecte vestimentare care îți permit să nu renunți la eleganță, chiar și atunci când contextul în care te afli o impune

0

Eleganța este un atu al multor românce, însă menținerea unui aspect care să emane feminitate și încredere necesită sacrificii. Fie că vorbim de durerea pe care o aduc modelele mai îndrăznețe de pantofi cu toc, ori de grija pe care trebuie s-o ai de o coafură sofisticată, femeile din România sunt recunoscute în întreaga lume ca fiind dintre cele care fac față cu brio oricărei provocări pentru a arăta prezentabil.

Află care sunt 3 variante de mijloc, perfecte pentru doamnele care doresc să-și păstreze eleganța, dar nu sunt dispuse să suporte sacrificiile pe care aceasta le implică:

  • Sandalele cu platformă

Doamnele și domnișoarele din lumea întreagă știu foarte bine ce efort presupune alegerea unei perechi de pantofi cu toc pentru a completa o ținută. Dacă ești în căutare de soluții care să întrunească atât criterul eleganței, cât și pe cel al confortului și care să adauge câțiva centimetri înălțimii tale, o pereche de sandale cu platformă este exact ceea ce îți trebuie. Nu găsești modelul perfect? Aruncă o privire pe site-ul echipei ePieleNaturală.ro, care pune la dispoziția clienților săi o colecție impresionantă de astfel de pantofi.

Sandalele de acest fel s-au dovedit a fi din ce în ce mai apreciate de public în ultimul an. Impresionează-ți colegele de la serviciu purtând încălțăminte deopotrivă classy și sport și uită de durerile de picioare care nu te lasă să adormi noaptea.

  • Ghiozdanele de piele

Gențile voluminoase de umăr constituie principala alegere a femeilor atunci când vine vorba de a părăsi locuința pentru o zi întreagă petrecută la muncă sau în oraș. Indiferent de motivul care te împinge să vrei să ai cât mai multe obiecte înghesuite în geantă, cu siguranță cunoști durerea de spate pe care o aduce purtarea îndelungată a acesteia. Numeroase studii au arătat că purtarea unei genți de umăr mult prea grele poate cauza afecțiuni ale spatelui, precum scolioza.

Poți avea grijă de sănătatea spatelui tău și fără să faci un compromis în ceea ce privește ținutele pe care le abordezi. Investește într-un ghiozdan de piele care să distribuie uniform greutatea pe ambii tăi umeri, fără a fi discordant cu outfiturile feminine pe care le alcătuiești.

  • Rochiile sport

Designerii români și cei din afară au înțeles că femeile moderne au alte priorități decât aveau reprezentantele sexului frumos acum două sau trei decenii. Ritmul alert în care se desfășoară activitățile zilnice ale omului contemporan ar necesita ca fiecare să abordeze zilnic o ținută demnă de sala de sport.

Bineînțeles, așa ceva nu este de dorit, așadar creatorii de modă s-au adaptat și au creat felurite piese vestimentare chic și comode, printre care și rochiile sport. Pentru zilele toride de vară, caută să cumperi rochii din materiale naturale, precum inul sau bumbacul, pentru a-ți ajuta pielea să respire.

Așadar, nu-ți pierde speranța, căci soluții există pentru orice problemă. Lărgește-ți orizonturile de cunoaștere și descoperă acele laturi ale lumii modei care te pot ajuta să te exprimi prin haine, fără a fi forțată să fii închisă în colivia disconfortului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here