USR PLUS Cluj și-a ales noua conducere

0

În urma fuziunii între USR și PLUS, alianța a devenit partid, astfel că avea nevoie de o structură unică care s-o coordoneze. După ce au avut loc runde de alegeri în toate organizațiile locale, a venit rândul să se desemneze noii lideri și la cea județeană.

Alegerile interne s-au ținut sâmbătă, 3 iulie 2021. Fostul președinte al PLUS, Sergiu Hossu, nu a mai candidat, luând decizia de a se ocupa exclusiv de noua poziție pe care o deține, ca Șef al Cancelariei Primului Ministru. La fel a hotărât și Radu Chirilă, ex-lider al USR Cluj, astfel că toți cei trei candidați au fost „oameni noi”.

Iată care au fost rezultatele votului:

  1. Camelia Sălcudean – 153 de voturi
  2. Nora Vințeler – 42 de voturi
  3. Christian Schuster – 22  de voturi

Camelia Sălcudean, noua șefă a USR PLUS Cluj, este licențiată în științe economice, a absolvit un master de Managementul dezvoltării afacerilor în cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj și mai multe cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român. A ocupat diferite funcții în cadrul BCR, activând în principal în zona managerială și de contact dintre business și IT, unde a identificat soluțiile optime pentru diferite fluxuri de activitate și a avut contribuții la dezvoltarea și implementarea unor aplicații informatice bancare. În prezent este subprefect și a fost aleasă consilier local în cadrul Consiliului Local Florești.

Noul Birou Județean va fi alcătuit din 21 de membri:
● Camelia SĂLCUDEAN (economist),
● Cornel BOTOROAGĂ (inginer constructor),
● Anca ȘERBAN (economist),
● Ciprian RUS (programator),
● Alina POP (inginer electric),
● Mihai-Florin IEPURE (medic),
● Adrian Nicolae PIȚU (programator),
● Eden-Yasin IBRAIM (student),
● Alin ZECHERU (sociolog),
● Dragoș PĂUN (conferențiar universitar),
● Mihai-Cătălin POP (programator),
● Alexandru BOT (manager IT),
● Virgil POP (inginer telecomunicații),
● Andrei-Constantin MOCAN (economist),
● Sorin TERINTE (inginer topograf),
● Ștefan SOBEA (programator),
● Ionuț FLOREA (economist),
● Alina MEȘTER (economist),
● Bogdan CRĂCIUNAȘ (economist),
● Iosif MARCU (profesor asociat) și
● Marius Ioan POP (medic).

Mulțumesc pentru încrederea pe care, prin votul lor, membrii USR PLUS Cluj au acordat-o acestei echipe pentru a conduce primul Birou Judetean al filialei USR PLUS Cluj, de după fuziune. Împreună vom avea misiunea de a arăta clujenilor, că suntem forța politică, care poate să aducă un suflu nou pe scena politică clujeană. Întărirea organizației atât prin consolidarea filialelor existente, cât și prin înființarea de noi filiale este una din prioritățile echipei în
procesul de construcție, pe care îl vom porni azi. Ne dorim să fim prima opțiune în preferințele clujenilor, atât în reședința de județ, cât și în celelalte localități din județul Cluj. Focusul acestui birou va fi pe oameni, pe nevoile și așteptările lor, cu orientare spre soluții și găsirea variantelor optime de dezvoltare sustenabilă a comunităților”, a declarat Camelia Sălcudean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.