Radu Molnar: „În USR și PLUS alegerile au fost mereu deschise, transparente și pe bune”

0
Radu Iulian Molnar (USR-PLUS)

Deputatul de Cluj afirmă că Alianța USR PLUS este un model de democrație în politica românească, dezbaterile interne fiind libere, iar funcțiile fiind obținute prin votul sincer al membrilor. Forța politică și-a încheiat procesul de fuziune în instanță, iar acum organizează alegeri interne în întreaga țară pentru a desemna o singură structură unitară de conducere.

În USR PLUS s-a dat startul rundelor de alegeri care vor duce la formarea unui singur partid. Acum se finalizează un proiect început cu ani în urmă, când două forțe politice reformatoare s-au aliat prin valori comune.
Astăzi USR și PLUS Cluj-Napoca își aleg Biroul Local, votat de membrii reuniți ai ambelor formațiuni. De mâine, vom lucra împreună sub o singură structură și lege. Iar peste cateva zile, gestul v-a fi replicat și la nivel județean, unde se va alege conducerea unitară.
De ce este relevant acest proces? Pentru ca în USR și PLUS alegerile au fost mereu deschise, transparente și pe bune. Chiar dacă adeseori gălăgioase și savuroase pentru presă, fiind un moment de exuberanță a dezbaterilor interne și externe. Asta pentru că votul nostru al membrilor este foarte important și cei care se bat pentru el trebuie sa dovedeasca niște calități de lider și strategie politică. Aceleași calități pe care le vor pune apoi în slujba cetățeanului, în alegerile publice.
După finalizarea acestei etape, vor urma câțiva ani de construire și consolidare, fără alte alegeri interne și cu mai multă stabilitate. Dacă vă gândiți să vă implicați în politică pentru binele comunității voastre, acum e cel mai bun moment! Deci haide în USR!” spune Radu Molnar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here