Stailer – Totul e bine când avem parte de servicii calitative la saloanele de hair & beauty

0

Atunci când plătim orice produs sau serviciu, avem pretenția ca ceea ce ni se oferă să fie peste așteptările noastre și să primeze calitatea.

Orice persoană a avut parte de experiențe mai puțin plăcute în viață, unde a fost poate întâmpinat într-o anumită locație cu superficialitate, cu ignoranță sau a comandat un produs, iar când a ajuns coletul acasă, nu era ceea ce a comandat.

La fel era și în ceea ce privea saloanele de beauty, unde mergeam pentru un look nou, un make-up sau un tratament facial, iar rezultatele nu erau deloc cele dorite. Ba mai mult, dacă aveam un eveniment important în acea zi, trebuia să mergem acasă și să ne coafăm sau machiem din nou. Ori acest lucru nu este deloc plăcut.

Și asta pentru că nu ne păstram poate același stilist și de fiecare dată eram nevoiți să mergem la altul nou, pentru că agenda stilistului nostru era plină și nu avea un loc și pentru noi.

Alegeri în grabă, rezultate dezastruoase

Faptul că ne doream o culoare blond platinat, iar rezultatul era un blond pui, rezultatul era unul dezastruos atât pentru fizicul, cât și pentru psihicul nostru.

Și asta pentru că nu aveam prea multe alegeri la îndemână, pentru că stilistul nostru nu găsise un loc liber în ziua în care noi aveam nevoie și am fost constrânse să mergem la primul salon care ne-a ieșit în cale.

Stailer – mai eficient ca oricând

Pe platforma Stailer găsim saloane cu servicii de infrumusetare din Timisoara sau din alte orașe și avem șansa să ne găsim propriul stilist cu experiență.

Stailer este o platformă online care ne ajută să ne programăm la un salon de beauty în mai puțin de 5 minute. Putem alege orice salon ne dorim, inclusiv salonul Amour din Timisoara care ne răsfață cu servicii premium și un răsfăț pe măsură.

Astfel că nu mai este necesar să mai pierdem ore întregi cu datul telefoanelor pentru a găsi un loc liber la un salon de beauty.

Ne programăm online, la orice oră din zi sau din noapte, fără a fi condiționați de nimic. Avem șansa chiar să ne găsim un loc liber în aceeași zi.

Calitatea serviciilor oferite de Stailer

Stailer are în portofoliul său saloane de prestigiu din 5 orașe, respectiv Timișoara, Cluj Napoca, Iași, București și Oradea.

Echipa din cadrul fiecărui salon are experiență vastă, sunt la curent cu tot ce este nou, pun accent pe calitatea serviciilor oferite, cât și pe cerințele fiecărui client în parte.

Recenziile și fotografiile din cadrul saloanelor vorbesc de la sine, ori acest lucru ne oferă un plus de încredere că facem alegerea potrivită.

Atunci când mergem la un salon de beauty, ne place să avem parte și de răsfăț și de calitate la un preț corect. Acum, putem avea parte de aceste lucruri cu Stailer.

Mai mult decât atât, putem accesa platforma ori de câte ori dorim fără a ni se percepe vreun cost, pentru că este gratuită.

Intră acum pe Stailer și vezi ce servicii sunt potrivite pentru tine.

Date de contact: support@stailer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.