8 idei de modele de camere spion care cu siguranta vor trece neobservate

0

Camerele spion sunt unele dintre cele mai avansate idei de camere pe care le poti folosi atunci cand ai nevoie sa aduni probe. Cu ajutorul acestor camere vei obtine cele mai bune rezultate in momentul in care vrei sa surprinzi realitatea exact asa cum se intampla. Atunci cand vrei sa gasesti cele mai realiste modele de camere spion, cumpara de aici camere spion ascunse si vei gasi cu siguranta tot ce ai nevoie. Iti prezentam cele mai ingenioase 10 modele de camere.

  1. Camera spy sub forma de pix

Camera spy sub forma de pix este potrivita in special in birouri, desi este foarte normal sa ai mereu la tine un pix, pe care sa il scoti autnci cand vrei sa scrii, deci daca tii unul in buzunarul sacoului nu vei atrage atentia. Acest pix este facut din materiale de buna calitate, care il fac elegant si potrivit pentru orice context.

  1. Camere ascunse sub forma de ceas

Un ceas cu camera spion este o alta alegere foarte buna. Ceasurile pe care le gasesti in magazinele online cu camere spion sunt potrivite atat pentru livinguri si dormitoare, cat si pentru alte incaperi din casa. Cu ajutorul acestor camere, poti filma tot ce se intampla pentru ca nimeni nu se va gandi ca ceasul este de fapt o camera.

  1. Mini camere spion incluse in bibliorafturi

Poti cumpara un biblioraft cu mini camere spion si il poti lasa natural in birou. Bibliorafturile sunt des intalnite in birouri, motiv pentru care nu vor atrage atentia in mod negativ asupra lor, ceea ce este foarte important pentru ca dispozitivul spion sa treaca neobservat. Alege un biblioraft care sa semene cu tot ce mai ai in interior si poti incepe sa filmezi.

  1. Camere spion profesionale incluse in ochelari

Daca porti ochelari si vrei sa filmezi interiorul atunci cand intrii intr-o anumita incapere, poti sa iti iei o pereche de ochelari cu camere spion profesionale. De asemenea, atunci cand vrei sa iti monitorizezi propriul birou, poti lasa o astfel de pereche pe masa. Aceasta metoda nu va functiona insa si atunci cand este vorba despre incaperi utilizate de alte persoane, pentru ca nu este natural sa ai pe birou sau in masina ochelarii altei persoane, drept pentru care tendinta va fi aceea de a gasi posesorul sau de a-i arunca.

  1. Sepci cu camere spion

O alta idee la fel de buna este reprezentata de sepcile cu camere spion, care functioneaza exact la fel ca ochelarii. Acestea vor filma atunci cand si tu esti inauntru. Astfel de dispozitive te pot ajuta insa sa filmezi comportamente nepotrivite vis a vis de tine sau de alte persoane si sa obtii probe importante pentru procese.

  1. Camere spion incluse in ceasuri de mana

Un ceas de mana este cu siguranta una dintre cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba despre camere spion. Este normal si natural sa ai un ceas, iar modelele din magazinul online iUni respecta varianta clasica de ceas de mana, fara sa atraga atentia. Cu un astfel de ceas vei obtine probele de care ai nevoie fara sa fii observat.

  1. Chei de masina spion

Daca ai obiceiul de a lua cheile de la masina peste tot, vei putea filma cu succes cu ajutorul cheilor spion, fara sa atragi atentia. Sunt foarte multe persoane care merg cu cheile in mana iar acest gest a devenit unul normal si natural.

  1. USB spion

Un stick USB cu camera spion este de asemenea genul acela de produs care va trece neobservat. Poti sa il lasi pe birou sau poti sa il montezi in calculator, in functie de cum iti convine cel mai mult. Daca vrei sa monitorizezi activitatea unui angajat, va trebui doar sa ii spui sa lase stickul in calculator pentru un motiv la care te poti gandi.

Acestea sunt unele dintre cele mai interesante modele de camere spion care vor trece cu siguranta neobservate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here