Deputatul Radu Molnar are cea mai bună prezență la vot din Parlamentul României

0

Parlamentarul USR PLUS de Cluj afirmă că a avut foarte puține absențe de la voturi pentru că așa este normal să facă un reprezent ales al poporului.

O statistică a Parlamentului afirmă că sunt parlamentarul cu cea mai bună prezență la vot. 1222 de voturi efectuate din 1229 posibile.
DIn curiozitate am verificat pagina camerei deputaților, unde puteți intra și voi. Cele 7 voturi ratate se împart așa: două sunt de la amendamentele pe buget, iar restul probabil sunt voturi de test de la începutul ședințelor. Cele doua s-au datorat oboselii zilelor de negocieri, când ședințele durau până târziu în noapte, pentru a scoate la capăt un buget funcțional.
Asta nu face decât să confirme ca ne ținem de promisiune și ne dedicăm complet politicii, așa cum am făcut-o și în profesiile noastre. Probabil ca asta este și motivul consecvenței și responsabilității noastre: majoritatea colegilor mei din USR PLUS vin din mediu privat, unde eficiența și rezultatele sunt imperative.
Vă încurajez să verificați mereu acțiunea aleșilor voștri și să îi sancționați atunci cand nu-și fac treaba. Pentru că opinia publică și atenția alegătorilor sunt cele mai importante elemente în formarea unor politicieni profesioniști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here