Top 5 beneficii ale jucariilor din lemn Montessori

0

În zilele noastre există mulți părinți orientate spre metodă de educare Montessori și jucării Montessori că și metode alternative de învățare.

Companiile de jucării fac câteva lucruri destul de minunate în present. Jucării care se aprind, cânta muzică și chiar învață copilul alfabetul, culorile sau numerele. Jucăriile vorbesc, merg, zboară – adia cum se poate compară o găleată de blocuri simple din lemn cu ele? Deci, de ce să ne întoarcem în timp, în ceea ce privește jucăriile? Nu pare că copiii cu jucării din lemn sunt privați de beneficiile educaționale pline de acțiune pe care le oferă multe jucării din plastic?

Iată 5 motive bune pentru a reveni la jucăriile din lemn Montessori:

1. Nu sunt ușor de rupt, ceea ce înseamnă că vor supraviețui uzurii copiilor dumneavoastră și vor fi în continuare în stare suficient de bună pentru a trece la generația următoare sau pentru a le dona sau vinde.

2. Bebelușii și copiii mici duc toate lucrurile în gură, iar plasticul din PVC este periculos pentru cei mici.

3. Jucăriile din lemn sunt mult mai puțîn susceptibile de a fi toxice și mult mai atrăgătoare din punct de vedere vizual, invitând copilul să se joace cu ele. Lemnul, mai ales atunci când este lăsat nepolit / nevopsit, este și el plăcut la atingere. Fiecare jucărie din lemn are o textură unică. Încearcă singur! Ridică o jucărie de plastic, apoi ridică o jucărie din lemn. Jucăriile din lemn au o senzație mai caldă și mai reconfortantă. Tot plasticul se simte la fel – rece și neted. Nu există nicio variație a texturii sau unicitate

4. Jucăriile din lemn oferă mai multe oportunități de joc deschis. Acest tip de joc este modul în care copiii fac descoperiri, testează ipoteze și dezvoltă abilități de dezvoltare cruciale, mai ales dacă copilul tău se joacă independent. Jucăriile deschise, cum sunt cele mai multe jucării din lemn, necesită că un copil să învețe făcând.

5. Sunt mai ecologice și mai prietenoase pentru mediul înconjurător – niperconsumul nostru de plastic nu a făcut nici o favoare pentru planetă noastră.

De acum totul este mai simplu atunci când doriți să alegeți jucăria Montessori potrivită fiecărui copil. Pe site-ul Briele gășiți o gama diversificată de jucării din lemn Montessori pentru bebeluși, toddleri și copii trecuți de 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.