O vilă la Cluj costă mai mult decât un castel din Franța

0

Piața imobiliară clujeană a ajuns pe noi culmi. O casă cu 8 camere (din care 4 dormitoare) și 5 băi, situată la marginea orașului, în Făget, costă 2.750.000 euro. Vila are 290 m² suprafață utilă și un teren de 4.041 m².

Dacă nu ne permitem să cumpărăm ceva la Cluj, avem varianta unui castel din Franța, din zona Gasconia (în sud-vest, lângă Spania). Aici putem găsi o proprietate cu 16 dormitoare și 14 băi, la doar 2.544.000 euro. Spre deosebire de imobilul românesc, cel francez este „puțin” mai mare: are 1.000 m² suprafață utilă și un teren de 68 de hectare (adică 680.000 m²).

Alegerea este totuși dificilă. Vila de la noi are garaj, 4 locuri de parcare, 4 terase, 2 balcoane, saună, șemineu și piscină exterioară. Evident, punctul forte este apropierea de Cluj…

În schimb, castelul se laudă doar cu piscină, teren de tenis, casă pentru grădinar, magazie uriașă, 3 grajduri și 2 zone îngrădite pentru cai, grădină de legume, curte ornamentală și gazon, plus un drum privat de 1,5 km cu copaci înalți plantați de-a lungul său. Proprietatea a fost renovată recent, nu sunt necesare investiții.

Voi ce ați alege?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here