Ia-ti o polita facultativa la TCV si iei decizia cea mai corecta pentru tine si casa ta

0

Nu trebuie sa astepti ca pericolul sa te ia pe nepregatite niciodata si nici nu trebuie sa te gandesti vreodata ca tie nu ti se poate intampla un anumit lucru. Asa cum vedem zi de zi in cadrul programelor de stiri, evenimente neplacute, precum incendii, cutremure sau inundatii sunt pe ordinea de zi a acestora, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca dispui de o polita facultativa la TCV. Despre noi, putem spune ca suntem una dintre cele mai cunoscute firme de asigurari din tara, avand colaborari cu clienti din diverse domenii de activitate. Pe de alta parte, activitatea noastra se bazeaza pe asigurare facultativa locuinta, asigurare CASCO, asigurare de sanatate sau chiar asigurari de vacanta.

Atunci cand iti doresti sa pui capul linisit pe perna si sa nu te gandesti ce s-ar putea intampla cu agoniseala ta de o viata, trebuie sa ai in vedere asigurarea facultativa a locuintei. Prin dobandirea acesteia vei fi sigur ca bunurile tale sunt intr-o oarecare siguranta si ca orice s-ar intampla, vei primi despagubiri in acest sens. Daca va intereseaza sa aflati mai multe detalii despre asigurare facultativa locuinta pret, puteti accesa site-ul nostru tcv.com.ro, iar acolo veti avea posibilitatea de a va calcula individual care este costul pentru o asigurare facultativa locuinta. Mai mult decat atat, acest tip de asigurare casa facultativa are competenta de a garanta protejarea imobilelor de tip casa, apartament, vila, dar si anexele, bunurile aferente locuintelor, dar si raspunderea civila pe care o ai in raport cu tertii, in cazul in care se presupune ca ai avea de-a face cu o paguba in acest sens.

De ce este importanta o asigurare facultativa a locuintei?

In ciuda faptului ca termenul – facultativ – este similar cu termenul optional, atunci cand vorbim despre asigurarea locuintei, lucrurile ar trebui sa fie cat se poate de concrete si de bine puse la punct, pentru ca agoniseala ta de o viata nu este optionala, ci este o raspundere pe care ti-o asumi pe care incerci sa o protejezi cum se poate bine. Desigur, exista clienti care au constientizat toate aceste lucruri, insa multi oameni pun pe ultimul loc asigurarea locuintei. Daca asigurarea masinii este o obligativitate din punctul de vedere al legislatiei rutiere in vigoare, ideal ar fi ca si locuintele sa poata avea o astfel de prevedere. Cei care vor fi avantajati intr-o astfel de situatie ar fi, evident, proprietarii acestora. Cu alte cuvinte, a alege sa iti asiguri locuinta este o optiune inteligenta si recomandata pentru toate persoanele, intrucat confera siguranta tie, dar si bunurilor pe care le detii, ajutandu-te sa spui pas cheltuielilor majore si, de cele mai multe ori, imprevizibile. Conteaza si tu pe asigurarile facultative pentru locuinta de la TCV si poti sa iti rezolvi simplu si rapid alaturi de specialistii nostri.

Ai grija de casa si bunurile tale impreuna cu TCV – liderul in toate tipurile de asigurari din Romania. Echipa specializata in asigurari de la TCV are grja sa isi imbunatateasca in permanenta cunostintele in domeniu, pentru a le asigura clientilor fideli si nu numai servicii de asigurari de calitate ridicata, la preturi concurentiale. De asemenea, suntem preocupati in fiecare zi sa ne depasim si mai mult performantele pentru a-ti oferi poate cea mai buna experienta pe care ai avut-o vreodata in ceea ce priveste asigurarile facultative, asigurarile RCA, asigurarile de viata, cele de sanatate sau cele de calatorie.

TCV este alaturi de tine atunci cand ai nevoie de servicii de asigurari de calitate, asa ca, nu ezita sa ne contactezi de fiecare data cand ai nevoie de noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.