Ce părere aveți despre noile legi ale justiției?

0

Oana Murariu, deputat USR PLUS de Cluj, cere opinia cetățenilor în privința celor 3 legi noi care vor reforma sistemul juridic românesc. Parlamentara își afirmă deschiderea față de toți cei care doresc să vină cu critici sau propuneri în acest sens, oferindu-le adresa de e-mail a cabinetului și garanția că toate mesajele primite vor fi citite și analizate serios:

Ai ieșit în stradă pentru a apăra independența Justiției? Rămâi implicat și spune-ți părerea despre cele trei noi legi ale Justiției! Dă click pe link-ul de mai jos și intră în dezbaterea publică națională!
Sigur îți vor atrage atenția modificările propuse, printre cele mai importante fiind:
• Accesul în magistratură doar prin concurs
• Asigurarea independenței procurorilor în activitatea judiciară
• Un grad mai mare de libertate de exprimare în cazul magistraților
• Avizul obligatoriu al CSM pentru numirea procurorilor-șefi
Fie ca te interesează subiectul, că ești justițiabil direct implicat sau actor al sistemului de justiție, contribuția ta contează și o poți trimite direct în Parlament prin cea mai simplă modalitate – prin deputatul tău de Cluj!
În calitate de membru al Comisiei Juridice, de disciplină și imunități din Camera Deputaților, mă voi afla în prima linie a dezbaterilor privind stabilirea și aprobarea formei legilor justiției. Trimite-mi propunerile tale pe adresa de e-mail: oana.murariu@cdep.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here