George Trif (USR PLUS) propune construirea de parcări deasupra depourilor de autobuze

0

George Trif, vicepreședintele USR Cluj, vine cu o soluție interesantă pentru lipsa locurilor de parcare din oraș: edificarea unor parkinguri deasupra depourilor CTP Cluj.

Propunerea vine ca răspuns la afirmațiile făcute de Emil Boc și alți oficiali din Primărie, că sunt zone unde se găsește foarte greu spațiu pentru construirea unor parcări, fiind date ca exemple Grigorescu și Zorilor.

Politicianul consideră că un avantaj în plus al acestor parkinguri etajate ar fi faptul că ar exista din start facilitatea park & ride pentru cei care vin cu mașina la Cluj și doresc să utilizeze transportul public în interiorul orașului. El menționează, de asemenea, că ar fi într-adevăr o lucrare complexă, dar una care s-a făcut cu succes și în alte orașe europene.

Ideea a fost preluată de Radu Boloveschi, consilier local din partea Alianței USR PLUS, care a lansat-o în dezbatere publică, pentru a vedea care sunt opiniile cetățenilor în această privință, înainte de a o înainta celorlalți colegi din Consiliul Local al Muncipiului Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here