Totul despre gene false

0

Dacă propriile gene nu sunt foarte expresive, cele false salvează instant situația, oferind look senzual și privire desăvârșită. Iată un ghid simplu de frumusețe, pentru alegerea și aplicarea corectă a acestor accesorii.

Arcuirea frumoasă a genelor poate fi obținută prin mai multe metode. Prima și cea mai simplă este vopsirea cu o mascara intens pigmentată. Totuși, un rimel nu este potrivit pentru fetele cu gene scurte. Extensiile sau alungirea estea cea de-a doua metodă. Acestea arată perfect în jur de o lună, și exact la acest termen necesită corecție.

Cea de-a treia metodă sunt genele false https://makeup.ro/categorys/32947/ – convenabile și frumoase, dar potrivite ocazional. Ele sunt aplicate strict înaintea unui eveniment important, la care trebuie să arăți bestial. Accesoriile sunt lipite cu ajutorul unui adeziv inofensiv pentru pleoape și ochi. De asemenea, sunt îndepărtate cu ușurință în orice moment.

Folosirea genelor false este simplă: procesul de aplicare nu va dura mai mult de câteva minute. Selecția largă include diverse feluri de forme, nuanțe și dimensiuni. De asemenea, pot fi decorate cu paiete, pietricele sau perle.

Genele false sunt dăunătoare?

Adesea este speculat faptul că genele false distrug firele naturale de păr și pot provoca diverse afecțiuni oculare. De la sine, aceste accesorii nu dăunează absolut deloc. Este vorba despre lipici, care uneori provoacă inflamație și roșeață a pleoapei. De regulă, reacțiile alergice apar în prima oră. Astfel, este foarte simplă depistarea unei nereguli în procesul de aplicare a genelor false.
Pentru un efect foarte autentic, optează pentru cele cu fire naturale. Cel mai des, sunt confecționate din lână de nurcă sau de zibel, uneori se folosesc fire de cal sau de om. Totuși, există gene din fibre sintetice, dar foarte calitative și frumoase. Sunt utile în cazul alergiilor la păr natural. În plus, sunt mai deosebite, cu forme neobișnuite și dese.

Specialiștii makeup susțin că nu există o formă prestabilită. Deci, poți opta pentru orice design, în funcție de efectul dorit. Poți aplica doar câteva smocuri la capătul exterior al pleoapelor, pentru efect alungit al ochilor, sau o bandă deasă, pentru efect de ochi de păpușă. Alegerea îți aparține!

Îngrijirea genelor false nu necesită mult timp. Spălați întotdeauna mâinile înainte și după aplicare. Genele false intră în contact cu ochii și riscul de infecție poate fi mare. Nu îndepărta niciodată genele fără a înmuia lipiciul. Altfel, poți deteriora firele sintetice, dar și genele naturale.

În mod obligatoriu, genele false trebuie curățate, după utilizare, dacă vor fi reaplicate.  Îndepărtează orice reziduuri de adeziv și urme de machiaj. Păstrează accesoriile într-un recipient special. Umiditatea și temperaturile ridicate strică aspectul acestora. Specialiștii nu recomandă aplicarea genelor false la piscină, saună și înainte de a merge la culcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.