Obține un outfit senzațional cu bijuteriile potrivite! Află CUM!

0

Bijuteriile au puterea de a transforma o ținută banală într-una care atrage toate privirile. Ele pot fi folosite pentru a adăuga culoare outfitului, pentru a evidenția anumite trăsături fizice sau a oferi un plus de originalitate persoanei care le poartă. În unele ocazii sunt necesare bijuterii delicate și elegante, dar există și momente când este în regulă să porți accesorii extravagante.

Iată 7 aspecte importante de care să ții cont atunci când îți alegi bijuteriile!

  • Alege un singur accesoriu statement

Nu este recomandat să combini mai multe bijuterii extravagante. Mai bine, alege o singură piesă masivă și completează look-ul cu bijuterii delicate sau chiar deloc, pentru a evita un aspect prea încărcat. De exemplu, evită să asociezi un colier de dimensiuni mari cu o pereche de cercei care atârnă sau o brățară groasă cu inele foarte strălucitoare.

  • La birou nu se recomandă bijuteriile care deranjează

Într-un mediu de lucru mai puțin conservator, este în regulă să porți bijuterii masive, însă încearcă să le alegi pe cele care nu sunt foarte sclipitoare sau zgomotoase, astfel încât să nu-ți deranjezi colegii. De exemplu, brățările late, de metal nu sunt deloc potrivite dacă scrii mult pe laptop, deoarece vei face prea multă gălăgie de fiecare data când tastezi.

  • Nu purta inele groase și masive dacă nu ai unghiile îngrijite

Astfel de bijuterii vor atrage atenția asupra mâinilor tale, așadar asigură-te că ai întotdeauna unghiile curate. Poți purta mai multe inele groase pe o singură mână, însă în acest caz, păstrează-ți ținuta destul de simplă.

  • Poți combina ceasul cu o brățară pe aceeași încheietură, însă cu anumite condiții

De obicei nu este recomandat să porți prea multe brățări alături de ceas deoarece încheietura mâinii va părea prea aglomerată. O altă regulă importantă este să alegi același stil pentru cele două tipuri de accesorii. De exemplu, dacă optezi pentru un ceas cu o curea metalică, cel mai bine ar fi să eviți brățările confecționate din sfoară sau piele. În schimb, dacă alegi un ceas sportiv sau cu o curea din piele, este recomandat să nu-l asociezi cu brățări din metale sau pietre prețioase. Dacă ești în căutare de brățări pentru femei care să se potrivească cu ceasul tău preferat, vei găsi mai multe modele în magazinul online Dargen.ro.

  • Poartă perle sau pietre prețioase la ocazii speciale

La astfel de evenimente trebuie să fii elegantă și distinsă, de aceea cele mai recomandate accesorii în aceste cazuri sunt bijuteriile cu pietre prețioase, diamante sau perle. Însă, ai grijă să nu încarci prea tare ținuta. De exemplu, dacă porți o rochie cu paiete sau pietre strălucitoare, atunci trebuie să alegi accesorii simple și delicate.

  • Metalele exagerat de strălucitoare arată ieftin

Bijuteriile din plastic sau realizate din aliaje comune sunt vopsite pentru a arăta ca un metal prețios. Ține cont de faptul că aurul, argintul și bronzul lustruit sunt strălucitoare, însă nu foarte tare, așadar optează întotdeauna pentru bijuterii într-o nuanță ușor mai întunecată pentru a obține un look sofisticat.

  • Bijuteriile vintage îți oferă un plus de originalitate

Orice femeie își dorește bijuterii valoroase, cu pietre strălucitoare și metale prețioase, însă poți obține ținute spectaculoase și cu piese vintage. Alege coliere îndrăznețe, cu forme unice și stiluri diferite, care îți oferă o imagine originală și autentică.

În concluzie, există multe aspecte de care trebuie să ții cont atunci când îți asortezi bijuteriile la ținută, însă dacă urmezi sfaturile din acest articol, vei obține întotdeauna outfituri spectaculoase, care atrag toate privirile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here