Cadoul perfect pentru cei dragi din viața ta – un fotoliu de masaj Masatto

0

Luna cadourilor este aici! Ce cumpărăm? Nimic banal, nimic care să rămână aruncat într-un colț de vitrină sau în sertare. Pentru că ne ridicăm standardele de la an la an, pentru că apreciem nu doar cadoul în sine, ci experiența ce vine odată cu el, Masatto sugerează un cadou excelent – un fotoliu de masaj perfect pentru toată familia!

Din grijă pentru cei dragi

Pare că niciodată nu poți compensa grija celor dragi pentru tine, binele făcut, relația cu cei dragi din viața ta. Le-ai da luna de pe cer și ceva mai mult. Oferă-le ceva surprinzător, iar cu Masatto vei reuși. Colecția de fotolii vine cu variante unicate, cu funcții dintre cele mai interesante pentru că la o simplă apăsare de buton stau mâini neobosite, maseur profesionist ce masează fără oprire. Mișcările sunt viguroase sau lente, vibrații scurte, tehnici de tip tapotament, rulare, frecție și nu numai. În multitudinea de opțiuni aici sunt totuși ușor de regăsit programele manuale sau automate – panoul de control este pe brațul fotoliului.

Un fotoliu cu masaj de acest gen este gândit încât să optimizeze timpul dedicat masajelor, programul de wellness, locul de asemenea. Este experiența masajului adaptată vremurilor actuale până la urmă.

Un cadou ce aduce mai mult decât un obiect

Un fotoliu de masaj Masatto înseamnă o experiență completă și complexă. Este un cumul de avantaje pentru că dincolo de a fi accesibil oricând, dincolo de tehnologia complexă care masează profund, precis și inimaginabil de bine vorbim despre cadouri de neprețuit.

Timp pentru tine

Atunci când îți dedici timp pentru tine câștigi mai mult decât ai crede. Doar că în lumea de astăzi schema valorilor și ierarhia acestora este ușor schimbată. Pui pe primul loc ce trebuie să faci, mai puțin cum și când poți tu să faci asta. Ajungi să îți dai seama de greșeală când deja încep durerile de spate, când suferi de insomnii, ești stresat și ai frecvente dureri de cap. Masajele pot fi o terapie pentru toate acestea!

Terapie pentru întreaga familie

Dacă te gândești cât de diferiți suntem și pentru faptul că avem nevoi diferite de asemenea, un fotoliu de masaj poate fi o bucurie pentru toți? Da! Pentru că tehnologiile din spatele acestora vine cu scanare corporală, ceea ce permite o adaptare a programului de masare la înălțimea și dimensiunile ocupantului. Concret, din momentul în care te așezi pe un astfel de fotoliu mai întâi funcția de scanare va adapta rolele, astfel încât masajul să fie cât mai precis, profund și deci eficient.

Masaj profesional

Pentru că ședințele la un spa sau la un maseur profesionist implică costuri repetate, timp pierdut în trafic, printre altele. Dar când un astfel de expert în arta masajului îți este disponibil acasă, în living sau la birou de ce nu, lucrurile stau altfel.

Un fotoliu de masaj este, în fapt, experiența în sine savurată și vine cu beneficii pe termen lung. Cu toții știm că masajele pot îmbunătăți starea fizică și psihică. Ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, tratează insomnia, durerile de cap, durerile musculare, starea de oboseală a picioarelor. Masajul este benefic în orice moment al zilei și nu cunoaște contraindicații.

Bellatrix poate fi o alegere ideală

Într-o combinație perfectă de tehnologie de înaltă clasă, funcția zero gravity și multiplele perne de aer, realizează un masaj complex, mulți-dimensional. Bellatrix este unul din modelele de top din colecția Masatto, ultima lansată.

Bellatrix în mod special vine cu masaj 3D, cu sistem de încălzire încorporat, precum și cu tehnologia Zero Space. Include role pentru reflexoterapie și tehnologie de scanare L.

Post vânzare Masatto oferă garanție de 5 ani, precum și asistență oricând, inclusiv sprijin logistic. Iar pentru că nimic nu pare să fie mai convingător decât exemplul concret, orice fotoliu de acest gen poate fi testat. În Casa Masatto sau în orice showroom din țară Masatto invită la o experiență unică.

Pentru că este o lună specială, nu puteau lipsi nici ofertele speciale. Descoperă ofertele personalizate în cadrul paginii oficiale masatto.ro.

Un cadou perfect este mai degrabă o alegere perfectă la momentul oportun. Alege un cadou special, un fotoliu de masaj pentru starea de bine a celor dragi ție.

Contact:
contact@masatto.ro
+40 735 518 967

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here