Explorează spațiul cosmic și testează-ți abilitățile de astronaut în Cluj-Napoca

0

Dacă înainte de situația pandemică Clujul vibra de multitudinea activităților și evenimentelor care aveau loc peste tot în oraș și de multe ori eram în situația de a renunța la anumite activități de weekend pentru copii și adulți în favoarea altora, acum am rămas doar cu dorul pentru acea efervescență de altădată.

În acest context, ne bucurăm să vă aducem o veste foarte bună: până pe 16 mai 2021, în fiecare weekend, copiii, părinții și bunicii deopotrivă se pot bucura de o activitate distractivă dar în același timp educativă pentru toată familia, pășind pe urmele celebrilor astronauți care au explorat spațiul cosmic.

Space in the City este o experiență unică în cadrul căreia vizitatorii pot experimenta programul oficial de antrenament prin care trec astronauții la Space Camp NASA, testându-și abilitățile de astronaut și simțind pe pielea lor cum este să călătorești în spațiu.

Pășind într-o aventură excepțională pentru întreaga familie, vei învăța despre începuturile călătoriilor spațiale, vei vedea o machetă 1:1 a primului model de rachetă, vei avea ocazia să atingi luna (cu adevărat!), să mergi pe Marte testând simulatorul în care se antrenează astronauții sau să pilotezi cel mai sofisticat avion de vânătoare F-18.

Pe lângă toate acestea, poți simți pe pielea ta cum este să călătorești într-o rachetă ori să vizitezi Luna sau planeta Marte, în cea mai realistă experiență de realitate virtuală, pe care o poți trăi în cadrul Space in the City. De asemenea, îți poți testa abilitățile de astronaut în situații neprevăzute, dificile, atunci când se întâmplă accidente și depinde de tine să salvezi situația.

Biletele pentru Space in the City în Cluj-Napoca se pot achiziționa online sau chiar la intrarea în cadrul expoziției, în numerar sau cu cardul. Prețurile biletelor sunt diferite – copiii între 3 și 7 ani, elevii, studenții și pensionarii beneficiind de reduceri, iar copiii sub trei ani se bucură de intrare gratuită.

Pentru siguranța participanților, sunt respectate toate măsurile de prevenție a răspândirii Covid-19. Numărul de persoane prezente în cadrul expoziției este limitat pentru a asigura distanțarea socială, purtarea măștii de protecție este obligatorie iar simulatoarele sunt dezinfectate după fiecare folosire.

Ești gata să înveți despre explorarea spațială și să trăiești chiar tu experiența unică a unui astronaut care călătorește în spațiu? O poți face în fiecare sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 20:00 în cadrul Space in the City! Află toate detaliile de pe site-ul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.