Oaza perfectă pentru un somn liniștit cu lenjeriile de la Finette

0

Copiii sunt cele mai energice ființe. Aceștia debordează de fericire și de energie în momentele cele mai nepotrivite, când părinții au treabă sau când sunt la cumpărături. Totuși există momente când cedează, deoarece au nevoie de o odihnă corespunzătoare. Cu toții știm cât de supărat și irascibil este un copil atunci când nu își îndeplinește somnul așa cum trebuie.

Odihna este foarte importantă pentru aceștia pentru a se dezvolta corespunzător și pentru a putea menține ritmul activităților zilnice. Pentru ca somnul să fie odihnitor și benefic, este nevoie și de un mediu propice. De la atmosfera din cameră până la calitatea așternuturilor toate sunt elemente importante.

Lenjerii de pat pentru copii

Chiar dacă somnul îi cuprinde și nu mai au energie pentru nimic, ideea de a adormi poate fi un calvar atât pentru părinți cât și pentru copii. Cei mici nu acceptă ideea de somn la amiază, când au atât de multe alte activități pe care le pot face. Pentru a ușura munca părinților, Finette vine în ajutorul acestora cu o gamă variată de lenjerii de pat copii care au diferite modele pe care sunt printate personajele lor favorite.

Încă de la primele luni ale copilului părinții pot acoperi patul cu cele mai bune materiale astfel încât confortul celui mic să nu fie deranjat de nici un aspect. Lenjeriile de bebeluși sunt din bumbac 100% ceea ce face ca pielea fină să le fie mângâiată de unul dintre cele mai potrivite materiale. Bumbacul este hipoalergenic și nu supraîncălzește. Pielea acestora poate să respire datorită compartimentării speciale și calitatea materialului se menține în timp, pentru o utilizare îndelungată. Patul special amenajat pentru cel mic este important să îi fie destinat doar lui, pentru că se evită astfel factorii externi, bacteriile și mizeriile de pe hainele adulților. Mediul în care doarme trebuie să fie unul curat și cât mai comod.

Lumea copiilor

Lumea copiilor este compusă din personaje de desene animate, jocuri și fericire. Aceștia iubesc tot ce este colorat și plin de viață. Personajele lor preferate sunt peste tot în jurul lor. Pentru băieții iubitori de personajele din Cars, cea mai frumoasă surpriză ar fi să îi aibă în fiecare seară alături de ei în timpul somnului fiind imprimați pe așternuturile lor. Ar fi una dintre cele mai frumoase cadouri, în special datorită faptului că patul este una dintre părțile principale ale camerei și fură ochii oricui îi trece pragul.

Cu ajutorul unei astfel de lenjerii de pat de pe www.finette.ro, munca de lămurire a părinților ar fi mult mai ușoară când vine vorba de somnul de la amiază pentru că micuților le va face plăcere să doarmă. Există și variante pentru fete care au imprimate imaginea lui Heidi sau Hello Kitty, pe lângă alte personaje. Un astfel de așternut aduce un plus de culoare în camera copiilor și un zâmbet pe chipul acestora, alături de confortul dat de materialele de calitate care redau un somn odihnitor.

Contact:
0770 213 601
comenzi@finette.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here