USR PLUS promovează femeile: Camelia Sălcudean va fi subprefect de Cluj

1

Așa cum a promis, USR PLUS continuă “Revoluția bunei guvernări”, adăugând echipei din Guvern și celei din Parlament pe cei care își vor asuma rolurile de prefecți și subprefecți, pentru a construi astfel o echipă puternică în teritoriu, transmite filiala locală a partidului.

Biroul Național PLUS a decis, în cadrul unei ședințe care a avut loc în seara zilei de 17.02.2021, să o susțină pe Camerlia Sălcudean din partea PLUS în funcția de subprefect al județului Cluj. PLUS Cluj a obținut postul de subprefect în urma negocierilor din coaliția de guvernare.

Camelia Sălcudean este licențiată în științe economice, a absolvit un master de Managementul dezvoltării afacerilor în cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj și mai multe cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român. A ocupat diferite funcții în cadrul BCR, activând în principal în zona managerială și de contact dintre business și IT, identificând soluțiile optime pentru diferite fluxuri de activitate și având contribuții la dezvoltarea și implementarea unor aplicații informatice bancare. Este secretar general al filialei PLUS Cluj și a fost aleasă consilier local în cadrul Consiliului Local Florești.

„Suntem convinși că nominalizarea Cameliei Sălcudean pentru această importantă funcție de demnitate publică va fi un câștig pentru Instituția Prefectului Cluj și pentru cetățenii județului. Mult succes, Camelia!” se arată în comunicatul organizației politice.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here