Invata sa vinzi mai bine cu BrightwayR!

0

Concurenta este din ce in ce mai acerba, iar din cauza provocarilor intampinate pe parcursul anului 2020, nevoile, motivatiile si comportamentele de cumparare ale clientilor s-au schimbat, tocmai din acest motiv trebuie sa ai in vedere perfectionarea constanta a echipei de vanzari a companiei tale. Brightway® iti pune la dispozitie un Trainig Performer in Vanzari, in cadrul caruia participantii vor descoperi tehnici de vanzari adaptate contexului actual. In cadrul acestui trainig, echipa de vanzari a companiei tale va reusi sa-si repozitioneze procesul de vanzare si se vor dobandi cunostinte ce vor ajuta echipa sa depaseasca concurentii.

Asadar, alege sa-ti imbunatatesti indicatorii de performanta in vanzari si alege chiar acum pentru echipa de vanzari a companiei tale acest Training Performer in Vanzari de la Brightway®. Printre trainingurile realizate de Brightway® potrivite pentru echipa de vanzare se regasesc: Telesales & Customer Service, Tehnici de vanzare B2B/ B2C, Tehnici de vanzare consultativa B2C, Customer Care si Negociere si Persuasiune. Asadar, in functie de domeniul de activitate al companiei tale, dar si in functie de nevoie tale si ale echipei de vanzari, iti poti alege training-ul potrivit.

Echipa de vanzari – motorul companiei tale

In orice companie, echipa de vanzari este aducatoare de profit, iar din acest motiv trebuie sa se aiba in vedere realizarea de traininguri periodice pentru a cunoaste ultimele tedinte in materie de tehnici de vanzari eficiente. De asemenea, in procesul de vanzare conteaza foarte mult abilitatile de negociere si persuasiune, iar participand la un astfel de curs, echipa de vanzari a afacerii tale va dobandi cunostinte pretioase, menite sa ajute in procesul de vazare.Totodata, echipa de vanzari este imaginea companiei tale, pentru ca aceasta reprezinta afacerea in relatiile cu partenerii de afaceri, iar astfel, aceasta devine responsabila si de reputatia companiei in randul clientilor si al colaboratorilor.

Astfel, cu siguranta iti doresti maximizarea indicatorilor de performata si o reputatie excelenta a companiei in domeniul de activitate in care activezi, iar pentru a te bucura de toate acestea, alege chiar acum acest Training Performer in Vanzari pentru “motorul companiei tale”, echipa de vanzari. Cu cat investesti mai mult in echipa de vanzari, cu atat vei observa ca rezultatele dorite sunt mai aproape decat crezi.

Cum se desfasoara un trainig Brightway®?

Specialistii Brightway® te ajuta sa recreezi situatii si conexte reale ale afacerii tale, pentru ca experientele Brightway® se bazeaza pe invatarea practica, simuland astfel ideea de businiess. Atmosfera cursului este foarte placuta si interactiva, iar in acest fel participantii sunt foarte implicati pe parcursul desfasurarii cursului. In alta ordine de idei, alege sa-ti plasezi compania la un nivel superior, alege un training excelent pentru echipa de vanzari a companiei tale.

Trainerii Brightway® utilizeaza instrumente de lucru cu aplicabilitate ridicata si determina participantii sa-ti insuseasca conceptele de vanzare prezentate pe parcursul desfasurarii acestui curs. De asemenea, trainerii Brightway® se evidentieaza prin profesionalism si implicare sporita pe parcursul desfasurarii trainingului.

Feedback-ul participantilor recomanda Brightway®

Site-ul Brightway® iti pune la dispozitie sectiunea de “Testimoniale” care iti ofera posibilitatea de a consulta parerile participantilor la cursurile Brightway®. In acest fel te vei convinge ca toate informatiile prezentate la cursuri au o aplicabilitate ridicata in eficientizarea activitatilor companiei. Nu mai sta pe ganduri si alege acest program de training ce ofera o varietate de informatii pretioase pentru echipa de vanzari a companiei tale.

Discuta cu un consultant Brightway®

Alege sa imbunatatesti cat mai rapid performantele echipei tale de vanzari, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Cu alte cuvinte, discuta chiar acum cu un consultant Brightway® in ceea ce priveste detaliile ce au in vedere inscrierea echipe de vanzari la acest Training Performer in Vanzari. Poti lua legatura cu un consultant Brightway® fie complentand o solicitare disponibila in descrierea acestui curs, fie accesand datele de contact de pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.