Training pentru persoanele interesate de psihologia umana

0

Intr-o era a dezvoltarii fulminante in diverse domenii de activitate, pentru a tine pasul cu noile trenduri in materie de skill-uri si abilitati profesionale, este litera de lege sa optam pentru investitia in training-uri de specialitate, menite sa aduca prosperitate in colectivitati, dar mai ales cunostinte din domenii cat mai diverse. Aceasta tendinta a devenit un soi de must have pe care il adopta tot mai multe companii care vor sa-si perfectioneze personalul. Apeland cu incredere si curaj la multitudinile de traininguri pe care ti le poate oferi Brightway®, ai posibilitatea de a-ti forma cei mai buni si mai priceputi oameni din echipa ta, capabili sa te ajute sa iti dezvolti business-ul asa cum se cuvine, prin intermediul unor metode inedite.

Unul dintre cele mai solicitate training-uri este cel intitulat – Training Process Communication Model® (PCM). Alege acest training, daca esti o persoana care manifesta un interes aparte pentru studiul tipurilor de personalitati, modul de comunicare al oamenilor sau capacitatile mintale umane. In plus, daca alegi acest training iti poti imbunatati tehnica persuasiva in relatia cu ceilalti colegi de serviciu, invatand ce inseamna la nivel profund empatia si capacitatea de a-i motiva pe cei din jurul tau spre performanta cu doar cateva cuvinte sau gesturi.

Alege acest training daca vrei cu ardoare sa inveti cum poti sa detii tehnici de vanzare de care nu s-a auzit pana acum, ori daca vrei sa iti oferi tie insuti garantia faptului ca esti un bun learder, cunosti nevoile colegilor tai si esti capabil sa le intelegi nevoile, nemultumirile sau satisfactiile din plan personal si profesional. De asemenea, si in ceea ce priveste aspectul recrutarii, amprenta acestui training este una puternica, intrucat, poti jongla foarte usor cu intrebarile, stii ce anume sa punctez la un interviu i si iti poti da seama daca un candidat rezoneaza cu cerintele postului.

Mai mult decat atat, in afara de rezultatele in plan profesional, daca alegi acest training poti sa te dezvolti foarte mult si in plan personal, devenind o persoana foarte sociabila, pozitiva si receptiva la nevoile celorlalti.

Ce reprezinta metodologia PCM?

Asadar, ceea ce trebuie sa stii despre Process Communication Model®, o metodologie dezvoltata in cadrul Brightway®, este ca aceasta are ca obiect de activitate analiza personalitatii oamenilor, acest model fiind recunoscut de aproximativ 1 milion de modele completate. Metodologia de tip PCM utilizeaza instrumente practice menite sa-si dovedeasca utilitatea in interactiunile interumane.

Datorita acestei metodologii se pot determina in timp real caracteristicile de personalitate ale unei persoane, se contureaza o serie de nevoi psihologice si se desemneaza tipul de comportament sub stres. In egala masura, se pot identifica si care sunt aspectele care le genereaza acelorasi persoane motivatia in viata si ii ajuta sa faca rapid alegeri corecte in viata de zi cu zi.

Prin urmare, daca iti doresti sa iti optimizezi activitatile zilnice, atat la serviciu, cat si in viata privata, alege acest training ce urmeaza metodologia Process Communication Model® si vei reusi sa iti gasesti echilibrul si pacea launtrica de care ai nevoie pentru a da randament in orice circumstante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here