Cum să organizezi evenimentul perfect fără dureri de cap

0

De când cu criza COVID-19, evenimentele la care participam sau pe care le organizam s-au redus semnificativ și s-au mutat în online. Ne lipsesc cele offline. Pentru că erau varianta ideală de a socializa și de a afla informații noi, la pachet cu o doză necesară de bună dispoziție. Ne gândim însă că această situație va lua sfârșit în curând și ne vom întoarce iar la viețile noastre pline și agitate, la evenimentele interesante și unice, la întâlnirile cu persoane dragi de care ne-a fost dor.

Atunci va reveni în prim-plan și întrebarea „cum să organizezi evenimentul perfect”, fie că vorbim despre conferințe de presă ori ne referim la evenimente culturale sau evenimente sportive. Fiecare companie dorește să organizeze cel puțin un eveniment pe an, care să fie de calitate și de mare impact. Într-un astfel de eveniment se investește mult efort și pasiune, uneori și sume importante Complexitatea unui astfel de proiect este un motiv bun pentru a fi încredințat unei agenții de organizare și management pentru evenimente de presă. TUDOR Communication este agenția expertă în a crea evenimente despre care vorbesc toţi, deoarece întotdeauna găsește acel ceva care dă culoare și originalitate evenimentului tău. Pe lângă acestea, îți optimizează bugetul și utilizează resurse la care tu nu ai acces. De ce să colaborezi pentru organizări evenimente de presă cu TUDOR Communication? Pentru că scapi de costurile exorbitante pentru publicitate și ai un eveniment care devine subiect la știri. În plus, beneficiezi de un concept wow de care își va aminti toată lumea multă vreme de-acum înainte.

Indiferent de scopul unui eveniment, acesta reprezintă un instrument de comunicare deosebit de puternic și eficient. Scopul lui principal este să stabilească, să promoveze și să intensifice contactele personale, atât în interiorul companiei, cât și în exteriorul acesteia. Networking-ul este un factor-cheie în dezvoltarea oricărei companii și permite companiei să câștige recunoaștere și apreciere în sectorul său de activitate, să crească vânzările și să exploreze noi linii de afaceri.

Simultan cu facilitarea și promovarea relațiilor face-to-face, evenimentele de companie (sau, cum se mai numesc, evenimente corporate) au și alte beneficii: îmbunătățirea mediului de lucru și consolidarea relațiilor între angajații aceleiași companii, generarea și diseminarea contentului corporatist, promovarea afacerii și a companiei, recunoașterea și recompensarea succesului membrilor unei comunități.

Deși poate părea simplă, organizarea unui eveniment nu este deloc o sarcină ușoară. Pentru ca un eveniment să fie considerat de succes, trebuie să genereze contacte valoroase, să mărească volumul de vânzări, să creeze valoare de informație și să ofere o imagine pozitivă companiei. Toate acestea în același timp cu menținerea costurilor sub control și câștigarea unui ROI pozitiv.

Atunci când vine vorba de comunicare şi organizare de evenimente wow, echipa TUDOR Communication ştie exact ce are de făcut. De opt ani, se ocupă de organizare şi management pentru evenimente corporate, culturale şi sportive. Ce poți câștiga dacă agenția TUDOR Communication se ocupă integral de evenimentul tău? Povestea ta ajunge în prime time la știri, iar evenimentul tău devine viral. Jurnaliştii nu lipsesc niciodată din sală, iar subiectele propuse generează apariţii în toată media. Cu un portofoliu impresionant pentru orice agenţie de PR, TUDOR Communication face din organizarea și comunicarea evenimentelor pentru lansarea afacerilor punctul de pornire a unei povești de succes pentru orice client. Nu trebuie să cheltuiești sume fabuloase pentru evenimente-șablon. Cu bugete decente, transparente, poți organiza evenimente de care va vorbi toată lumea.

Managementul evenimentelor reprezintă întotdeauna o provocare, însă TUDOR Communication găsește soluții optime pentru a-ți oferi oportunitățile de promovare pe care ți le dorești și îți oferă tot sprijinul pentru a adăuga în portofoliul tău de proiecte evenimente cât se poate de reușite. Combină cele de mai sus cu o bună planificare, muncă de echipă și motivație și vei avea astfel toate elementele necesare organizării unui eveniment de succes.

Deci acum știi ce ai de făcut. Dacă vrei un eveniment wow, echipa TUDOR Communication e doar la un click distanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here