Ce tipuri de cadouri se potrivesc pentru nou născuți

0

Alegerea cadourilor pentru nou născuți poate fi deseori o activitate plăcută, însă foarte extenuantă atunci când nu știi ce să cumperi. După o sesiune de shopping fără succes în magazinele fizice sau pe site-urile online, te-ai putea demoraliza și chiar renunța. Cu toate acestea, există multe modalități prin care poți descoperi ce tipuri de cadouri sunt pretabile pentru nou născuți.

După cum știi, bebelușii au nevoie de atenție specială, precum și de elemente specifice vârstei pe care o au. În această categorie intră totul de la biberoane la scutece și pătuțuri în care pot să doarmă. Aceeași regulă se aplică și în cazul jucăriilor, care sunt total diferite de tot ceea ce ai întâlnit până acum. Pentru a te ajuta să faci o alegere mult mai repede și fără prea mare efort, am pregătit pentru tine câteva dintre cele mai atractive tipuri de cadouri pentru nou născuți!

1. Carte din material textil pentru bebeluși

Nimic nu se compară cu timpul pe care îl petrecem alături de cei mici. Chiar dacă în primele luni pare imposibil ca adulții să se înțeleagă cu bebelușii, lucrurile stau total diferit. Această relație poate fi obținută cu ajutorul unor elemente speciale care, la rândul lor, pot fi oferite cadou. În această categorie se regăsește și cartea din material textil pentru bebeluși. De fiecare dată când o vei deschide și îi vei relata celui mic întreaga poveste din interior, îl vei introduce într-o lume de basm. CLICK AICI să le descoperi și să faci cunoștință cu un nou mod de a-l adormi pe cel mic.

2. Saltea de joacă pentru bebeluși

Cei mici au întotdeauna nevoie de spațiu pentru a se întinde și pentru a-și forma, încet-încet, reflexele. O saltea de joacă le va asigura un loc sigur în care să descopere lumea și formele din jur. În partea superioară sunt deseori așezate jucării, care mai de care mai frumoase și capabile să îi atragă atenția. O gamă variată de produse de acest fel se regăsesc pe La Petite Armoire. Fiecare comandă plasată în intervalul luni-vineri poate fi livrată în București chiar în aceeași zi. Unul dintre curieri va veni în doar câteva ore cu bicicleta, alături de o felicitare de hârtie care poate fi oferită, în mod gratuit, la cerere. Tot aici vei întâlni și cea mai variată gamă de produse Moulin Roty din România.

3. Păturică de somn

Încă din primele zile de viață, bebelușii se obișnuiesc cu lumea din jurul lor, inclusiv cu accesoriile destinate lor. O păturică de somn este extrem de confortabilă, fiind totodată un prilej de relaxare întrucât cel mic se va simți mereu în siguranță atunci când părinții o vor așeza deasupra lui. Din fericire, la ora actuală există nenumărate modele din care poți alege. Fie că optezi pentru cele în culori deschise sau pentru cele în nuanțe de pământ, rezultatul va fi același.

Atenția pe care o acordăm modului în care alegem cadourile pentru nou născuți este un mare beneficiu de care cei mici se vor putea bucura pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here