Top 5 greșeli vestimentare pe care un bărbat elegant NU trebuie să le facă

0

Vestimentația este foarte importantă, pentru că ea contribuie la prima impresie pe care și-o face o persoană despre noi. Fie că vrei să te impui în afaceri sau să te diferențiezi de restul bărbaților, eleganța și atenția pentru detalii te vor ajuta să obții tot ce îți dorești.

Din păcate, unele persoane nu acordă suficientă atenție în ceea ce privește anumite aspecte legate de ținutele cu care se afișează. Rezultatul este un look neîngrijit, neatractiv, care poate strica impresia celorlalți din jur. Pentru a nu ajunge ți această situație, află care sunt greșelile pe care nu trebuie să le faci, astfel încât să să ai un look cât mai aspectuos.

Mai jos ai 5 greșeli pe care trebuie să le eviți neapărat

  • Purtarea hainelor care nu sunt mărimea ta

Cele mai frumoase haine sunt cele care îți vin pe măsurile tale și te avantajează. De multe ori, bărbații neglijează acest aspect și poartă articole vestimentare mult prea strâmte sau prea largi. Când vine vorba de costume, este recomandat să fie ajustate la un croitor, dacă este nevoie de asta. 

  • Purtarea hainelor care nu sunt calitative

Dacă ai găsit haine care să-ți vină bine, fii atent și la materiale. Există unele care se șifonează instant sau care se deteriorează repede. Cele sintetice pot fi toxice organismului, pentru că ele resping umezeala și nu lasă pielea să respire. Optează pentru haine de brand, cu materiale calitative.

  • Purtarea unor haine vechi, scămoșate sau necălcate

Probabil și tu ai câteva haine preferate pe care le porți foarte des și la care nu vrei să renunți, însă trebuie să o faci când este cazul. Purtarea unor astfel de haine le poate da persoanelor pe care le cunoști impresia unui bărbat neîngrijit. Un bărbat elegant are întotdeauna hainele călcate. Investește într-un aparat bun de călcat, pentru a avea grijă de articolele vestimentare.

  • Lipsa atenției oferite detaliilor

Un bărbat elegant este bine îmbrăcat din cap până în picioare. Trebuie să acorzi o atenție deosebită atât hainelor și pantofilor, cât și șosetelor, lenjeriei și maioului de sub cămașă. Trebuie să arăți și să te simți impecabil, dar detaliile fac diferența. 

  • Purtarea unor haine nepotrivite ocaziei

Trebuie să știi cum și când să te îmbraci elegant, astfel încât să eviți momente  jenante. Dacă mergi la un eveniment formal, nu purta haine specifice zilei. Dacă mergi la un eveniment informal, alege haine casual sau business casual. Chiar și în cazul evenimentelor sport poți fi „la 4 ace” cu hainele potrivite. Da, hainele și accesoriile sport de calitate te pot avantaja la fel de mult ca un costum, dacă sunt imbrăcate atunci când se. Dacă mergi cu prietenii în parc, de exemplu, poți aborda o ținută casual și, pentru a avea parte de versatilitate în ceea ce privește accesoriile, comandă șepci de firmă pentru bărbați pe care să le folosești în diferite ținute.

Să fim bine îmbrăcați ne oferă încredere, iar încrederea ne face atrăgători, carismatici și convingători. Ai grijă să nu faci aceste greșeli, indiferent dacă vrei să impresionezi prin vestimentație sau doar să te încadrezi în standardele eleganței. Un bărbat stilat, mai ales dacă este om de afaceri, pune preț pe impresia lăsată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here