Ieși din anonimat! Iată CUM să arăți senzațional și la temperaturi sub 0 grade!

0

Vara pare doar o amintire îndepărtată, la fel și tricourile și rochiile vaporoase, puloverele și paltoanele făcându-și rapid loc în outfiturile de zi cu zi. Deși pare puțin mai dificil să ai o ținută impecabilă atunci când temperaturile coboară sub 0 grade, iar ploaia și zăpada te încurcă, nu este imposibil. Urmând câteva sfaturi esențiale, se poate crea, chiar și în zilele mohorâte și reci, o ținută deosebită, care să scoată din anonimat pe oricine!

Iată 5 lucruri care nu trebuie să îți lipsească iarna aceasta din garderobă

1. Fularele groase, tricotate și eșarfele colorate din cașmir

Cu cât mai colorate și mai ieșite din comun, cu atât mai bine. Aproape orice ținută în culori neutre va deveni plină de viață și fresh atunci când o vei accesoriza cu un fular colorat, așezat șic în jurul gâtului. Eșarfele din cașmir sau de mătase sunt un must-have al sezonului rece, mai ales atunci când vrei să petreci o seară mai lungă în oraș, iar răcoarea zilei se transformă în gerul nopții.

2. Încălțări comode

Ghetele sau o pereche de sneakerși, din materiale de bună calitate, sunt investiția pe care trebuie să o faci pentru ca o ținută să iasă din anonimat. Iar dacă sunt și într-o paletă de culori variată, așa cum sunt Vans High & Mid Top pentru femei, succesul unui outfit reușit este garantat! Comoditate, eleganță, culoare, și calitate înaltă sunt atributele pe care trebuie să le ai în minte, atunci când cumperi încălțări pentru sezonul rece.

3. Puloverele din cașmir,

În culori cât mai vii, ele sunt investiția obligatorie a sezonului rece! Nu numai că nu se demodează aproape niciodată și le poți purta ani întregi, dar arată excelent, în aproape orice combinație: cu fustă, cu pantalon de stofă, chiar și cu o pereche de jeans. Alege un pulover cu un croi clasic, într-o culoare care să te avantajeze și să îți evidențieze frumusețea naturală.

De exemplu, dacă ai ochii albaștri sau verzi, poți alege fără să greșești un pulover în nuanțele ochilor, dar poți plusa și în zona de violet, mov, turcoaz sau chiar bleumarin. Vei arăta senzațional!

4. Pălăriile și căciulițele

Nici ele nu trebuie să lipsească din garderoba de iarnă a oricărei fashioniste. Acestea completează orice ținută, adaugă un plus de originalitate și, mai mult decât atât, țin de cald în fața vântului rece al iernii. Nu te limita la căciuli în culori neutre, iarna nu înseamnă doar nuanțe de gri! Poți îndrăzni să porți culori electrice, care îți vor înveseli ziua imediat!

5. Gențile voluminoase

Acestea sunt un alt must-have din garderoba de iarnă a fiecărei doamne sau domnișoare. Dacă în timpul verii, lucrurile de care ai nevoie pot încăpea într-o poșetă de dimensiuni mai mici, iarna lucrurile stau complet diferit.

De la balsamul de buze, la crema de mâini, o pereche de mănuși sau rujul preferat, pentru ceea ce conține poșeta în zilele reci este nevoie de spațiu. Așadar, o poșetă sau o geantă de tip rucsac, de dimensiuni medii sau chiar mari, este de nelipsit în sezonul rece.

Acum ești pregătită pentru iarnă! Cu puțină imaginație și cu un pic de curaj, vei putea crea ținute senzaționale, care te vor face să strălucești ca pe covorul roșu, chiar și în cea mai mohorâtă zi de iarnă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here