Vrei să îți cumperi un parfum pentru iarnă? Cum să alegi aroma perfectă în funcție de stilul tău

0

Iarna este aproape, ceea ce înseamnă că trebuie să faci o schimbare în privința ținutei tale. Nu doar că e necesar să te uiți prin dulap pentru a vedea ce îți mai place și ce ai vrea să înlocuiești, dar trebuie să te gândești și la accesoriile potrivite.

Însă, „munca” nu se termină aici. Ca pentru haine și accesorii, și pentru parfumuri există anumite reguli care arată ce ar fi bine să alegi pentru fiecare anotimp. Iarna, aroma pe care o porți este și mai importantă pentru tine, deoarece temperaturile scăzute vor face ca aceasta să persiste mai mult timp

Iată mai jos câteva sfaturi pentru a alege iarna parfumul potrivit pentru stilul tău:

  • Stilul clasic

Acest stil se individualizează prin faptul că nu se va demoda niciodată. Un mod foarte ușor de a deveni adepta sa este purtarea unor piese vestimentare din materiale naturale, care au „supraviețuit” testului timpului și diverselor schimbări din modă.

De asemenea, nu trebuie trecute cu vederea nici încălțămintea și gențile din piele. Pentru iarnă este esențială o pereche simplă de ghete din piele pentru dame, care vor merge de minune cu parfumul tău preferat. Dacă nu ai unul, poți să alegi unul dintre cele care au făcut istorie.

  • Stilul minimalist

În îmbrăcăminte, stilul acesta se remarcă prin croiala și culorile simple. Nu cauți haine cu imprimeuri și culori neobișnuite, ci ești o adeptă a nuanțelor care nu se demodează și a purtării unui număr cât mai mic de piese vestimentare, pentru a fi cât mai naturală.

De aceea, și parfumul ar trebui să aibă o aromă proaspătă și ușoară. Nu ar fi o opțiune bună cele bazate pe vanilie sau alte astfel de ingrediente grele. Te-ar putea interesa și aromele unisex.

Dacă ții și la design-ul sticlei de parfum, ți se vor părea mai atrăgătoare sticlele simple, fără linii complicate și fără decorațiuni exagerate.

  • Stilul trendy

Îți faci simțită prezența prin faptul că ești mereu la modă. Ești atrasă de cele mai tari noutăți în modă, de aceea probabil că îți place să alegi mereu parfumurile recent apărute pe piață.

Dacă vrei cu adevărat să ieși în evidență, poți să alegi o aromă foarte puternică, care se va face remarcată la toate petrecerile de sărbători. Poți încerca, de aceea, un parfum care conține condimente ca chimionul sau cardamonul.

Alegerea unui parfum pentru iarnă nu trebuie să fie ceva complicat. Trebuie să te gândești la personalitatea și la stilul tău vestimentar, pentru a lua o decizie bună. Dacă e pe gustul tău, cu siguranță va face impresie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here