Cauți decorațiuni pentru dormitor? Iată ce poți alege dacă vrei ca acesta să arate de revistă

0

Dormitorul este cea mai importantă încăpere din locuința ta. Acolo te bucuri de momente relaxante, de odihna meritată după o lungă și obositoare zi la birou, dar și de intimitatea de care ai nevoie. Pentru toate aceste lucruri, trebuie să ai un dormitor cât mai confortabil, care să îți ofere sentimentul de liniște.

Pe lângă elementele de mobilier complet necesare, decorul și detaliile pot face diferența dintre monotonia unui simplu dormitor și un loc de odihnă relxant și modern. Tocmai datorită acestui lucru, articolul prezent îți va expune idei pe care să le pui în aplicare dacă îți dorești un dormitor la fel ca cele din reviste.

Iată ce decorațiuni să folosești pentru un dormitor perfect:

  • Tablouri

Un plus de culoare, cu siguranță, va fi oferit de un tablou corespunzător. Indiferent dacă decizi asupra unui peisaj, artei abstracte sau unui portret, toate acestea se vor potrivi în încăperea ta special dedicată odihnei. În funcție de spațiu, poți alege un tablou canvas din 3 piese pe care să le amplasezi deasupra patului, pentru a umple cât mai mult din perete. Acest lucru va oferi un plus de valoare dormitorului și îi va schimba complet aspectul general.

  • Corpuri de iluminat interesante

Pe lângă clasicele elemente de iluminat din dormitor, complet necesare, poți să jonglezi cu luminile astfel încât să oferi un efect wow întregii încăperi. Ce zici de banda led? Poți să o amplasezi în spatele patului, deasupra dulapului sau sub comodă, dacă îți permite spațiul. Alege una care să își schimbe culoarea, iar astfel vei avea parte de un joc de nuanțe spectaculos.

În afară de banda led, aplicele sunt și ele un aspect important. Poți alege două aplice identice pe care să le pui în stânga și-n dreapta patului, deasupra noptierelor, iar acest lucru va oferi un aspect modern dormitorului tău.

  • Ciucuri pentru draperii

Chiar dacă par un detaliu nesemnificativ, este important să știi că aceștia pot face diferența. Specialiștii afirmă faptul că pentru un design interior reușit trebuie să ai două culori de bază și încă o culoare secundară. Pe cea din urmă o poți folosi pentru detalii. Astfel, în funcție de ea poți alege ciucurii pentru draperii pentru a obține un aspect cât mai plăcut al dormitorului.

  • Plante

Florile au rămas încă la modă, deci dacă spațiul îți permite, nu ezita să îți achiziționezi o plantă interesantă pe care să o ții în dormitor. Poți alege dintr-o gama variată de plante de diferite dimensiuni, care să fie ușor de îngrijit, iar astfel vei avea constant un aspect natural și fresh.

Dormitorul este locul unde petreci cel mai mult timp, iar tocmai datorită acestui lucru, trebuie să acorzi foarte mare atenție detaliilor referitoare la decorațiuni. Dacă ești în căutarea unor elemente moderne și care să nu încarce foarte mult încăperea, tablourile, ciucurii pentru draperii, corpurile de iluminat interesant și plantele pot fi articolele potrivite.

Tu ce vei alege pentru dormitorul tău?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here