Un upgrade al casei – ce investiții de sisteme de la Shop Einstal vă ajută să economisiți pe termen lung

0

Apartamentele sau casele oricât de mici și compacte ar fi au nevoie de upgrade la capitolul sisteme. Pe măsură ce apar tot mai multe tehnologii, descoperim că merită investiția în ceva nou care să optimizeze funcționarea casei. Nici nu vă gândiți că electrocasnicele vechi spre exemplu consumă mai multe resurse decât cele noi; contează că își fac treaba. Diferențele pe termen lung pot fi însă notabile.

Renovările se impun automat nu doar dacă apar eventuale disfuncționalități. Spre exemplu, specialiștii vorbesc despre nevoia de a schimba elementele din baie – sanitarele – o dată la cel mult 5 ani. Să vedem ce investiții de sisteme de la Shop Einstal merită să le faceți pentru a obține randament la costuri de consum mai mici.

Sisteme de filtrare pentru apă

Acestea nu par a se impune drept sistem important fără de care nu puteți optimiza costurile lunare la întreținere. Totuși reținem că apa filtrată este necesară pentru consum propriu și în plus vă ajută să eliminați unele probleme legate de depunerile de calcar și nu numai, în circuitele sistemelor din casă. Așadar, un filtru pentru apă ce intră și circulă prin țevile din calorifere și centrală este necesar. Un altul va filtra apa ce curge la robinete.

Chiar dacă aceasta este bună de consumat, există inconveniente: apa mai dură strică electrocasnicele prin depunerile pe care le lasă pe circuite. La spălare spre exemplu detergenții nu se vor dizolva la fel de repede și de bine, apar pete pe suprafeţe din sticlă. Pot părea situații banale, dar automat implică și alte cheltuieli – cumpărați apă îmbuteliată, spălaţi mai mult, consumați mai multe resurse.

La Shop Einstal regăsim sisteme de filtrare variate, filtre de apă, dar și accesorii pentru acestea.

Încălzire în pardoseală

Sistemul de încălzire de acest gen este mai avantajos atât în ceea ce privește modul de încălzire și de distribuire a căldurii, cât și în ceea ce privește dispunerea acestuia, instalarea. Tot circuitul este ascuns sub pardoseală. Este o recomandare în mod special pentru locuințele cu încăperi mari, unde volumul de aer ce trebuie încălzit este foarte mare. Poate fi parte din sistemul de încălzire sau singurul.

Componentele acestui sistem le regăsim tot în cadrul magazinului Shop Einstal. Accesorii, placă cu nuturi, distribuitoare și grupuri de amestec pot fi achiziționate de aici. Nu mai sunt necesare clasicele calorifere în acest caz.

Calorifere

Dacă în schimb preferați instalarea unei centrale termice, atunci investiția într-un calorifer este una justificată. Acestea trebuie alese în funcție de performanța termică, cu număr de elemenți raportat și la suprafața ce trebuie încălzită.

În variantele moderne vorbim despre calorifere verticale, de cele înalte ce se pot monta nu neapărat în directa arie vizuală. Shop Einstal dispune de o gamă vastă și generoasă a tipologiilor de calorifere – din aluminiu, aparte de cele de baie sau din oțel, inclusiv cele electrice. Sunt un mix de estetică cu performanță termică.

Caloriferele nu au defecte vizibile, însă încălzesc, mențin și distribuie căldura în funcție și de calitatea apei din circuit. În timp, depunerile din circuit se aglomerează și fac imposibilă trecerea apei.

Apometre

Acestea au desigur o dată maximă de utilizare. Este recomandată verificarea lor la termen și dacă se constată că sunt defecțiuni și erori de înregistrare ar fi bine schimbarea lor. Din nou, vorbim despre cheltuieli nu foarte mari, de investiții nu foarte mari însă care fac diferența pe termen lung.

De regulă apometrele sunt afectate de șocuri mecanice. Dacă ați făcut și renovări în ultima vreme și acesta a fost atins de obiecte grele ar fi bine de verficat. În caz contrar ajungeți să plătiți un consum mai mare la apă, deși nu folosiți concret mai mult.

Micile schimbări fac marile diferențe. Iar când vine vorba de sisteme casei acestea pot oferi randament mai bun și costuri mai echilibrate privind cheltuielile lunare. Pentru doritori Shop Einstal pune la dispoziție și consilierea profesională, cu asistență la preluarea comenzilor dacă este necesar. Astfel, nu va fi nicio diferență între achizițiile realizate în magazinul fizic față de cel online.

Detalii și întreg catalogul de produse și oferte îl regăsim în cadrul paginii oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.