Designul locuințelor, centrat pe fototapetele 3D de la Deco Perete – de ce ați dori un astfel de stil

0

O renovare implică de obicei un upgrade adus locuinței. Renunțăm la decoruri vechi pentru a face loc altor idei, concepte, trenduri, tehnici și poate chiar altor gusturi ce s-au modificat în timp.

Astăzi ne-am propus să vorbim despre pereți și despre cum aspectul acestora poate aduce schimbări majore de decor și de viziune asupra unei încăperi. Nu este suficient să schimbăm sau să adăugăm o piesă de mobilier pentru a afirma că am renovat o cameră. Trebuie să ținem cont, din când în când, să împrospătăm atmosfera cu ceva care să aibă acel efect wow, care să fie total diferit de ce aveam până la acel moment.

Fototapetele 3D – o tehnică nouă de decorare a camerei

Fototapetele arată ca niște afișe mari ce se aplică pe perete sau pe orice suprafață plană și fără denivelări, cu ajutorul unui adeziv special. De tapete am auzit cu toții. Ei bine, fototapetele sunt tot niște tapete doar că au imprimate pe ele o imagine fotografică, cu mai multe detalii și care pare ca desprinsă din realitate.

Dacă e să vorbim despre cele în varianta 3D, acestea creează iluzia de spațiu tridimensional, sunt mult mai realiste decât cele clasice și sunt din ce în ce mai preferate de către publicul larg.

Putem aplica un fototapet 3D în orice încăpere dorim. Este perfect pentru living, încăperea unde toți oaspeții casei au acces. Putem opta aici pentru teme precum peisaje, orașe, diverse forme geometrice și orice alt model care ne inspiră și care se potrivește cu restul decorului.

De asemenea, fototapetul 3D este ideal pentru dormitor, unde putem aplica unul cu motiv romantic spre exemplu sau oricare altul care este legat de ceea ce ne place, de hobby-urile noastre sau chiar poate fi un peisaj minunat în care am dori să ne pierdem.

Fototapetul 3D este potrivit și pentru bucătărie. Pe piață se regăsesc diverse modele potrivite pentru această cameră precum imagini cu fructe, legume și alte alimente, cești cu cafea sau chiar cu texte reprezentative.

Chiar și baia și holul pot fi reinventate cu ajutorul unui fototapet 3D. Însă totul trebuie să fie în concordanță cu celelalte elemente de decor, pentru a crea armonie.

Deco Perete – magazinul cu soluții atractive de renovare

Și, pentru că nu orice fototapet 3D achiziționat din comerț este de calitate, o recomandare este să îl achiziționăm din cadrul magazinului online Deco Perete. Aici regăsim colecții întregi de fototapete clasice și 3D pe diverse teme precum: peisaje, flori, orașe, harta lumii, animale, dar și teme ce se pliază perfect pe camera copiilor, așa cum sunt Disney, Star Wars și multe altele.

În cadrul site-ului oficial regăsim și o grupare a acestora în funcție de camera căreia le sunt destinate fototapetele. Așadar, e foarte simplu – fie le alegem în funcție de temă, fie în funcție de camera unde urmează să fie aplicate.

Renovarea oricărei locuințe clar ar trebui să înceapă cu Deco Perete. Iar în acest sens trebuie doar să consultăm catalogul de produse pe care ni-l pune la dispoziție magazinul și să facem alegerile ce ni se potrivesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.