Are nevoie Clujul de o schimbare în politică?

0

Electoratul clujean a fost unul destul de conservator în ultimii 30 de ani, de la revenirea democrației, atât în privința opțiunilor pentru funcția de primar cât și la cele pentru partidele care conduc municipiul, județul și întreaga țară. A sosit oare momentul pentru o modificare de mentalitate sau vor prefera clujenii să aleagă tot vechile partide, pe principiul „bine-i ș-așe, mai rău să nu fie”?

La această întrebare ne răspunde Cătălin Sălăgean, candidatul alianței USR PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, care se adresează direct cetățeanului ce urmează să voteze duminică:

Societatea românească din 2020 este încă destul de polarizată și condusă de prejudecăți, cu precădere în preajma alegerilor:
– Politica nu e pentru toată lumea..
– Politica e o înșelătorie…
– În politică intră doar oameni cu interese personale…
– Politicienii sunt corupți…
Și multe altele.

La fel ca și voi, le-am auzit pe toate. În același timp, refuz să asist pasiv la zeci de oportunități de dezvoltare care trec pe lângă noi fără să le fructificăm. Așa că am căutat și alți oameni construți la fel ca mine, oameni cu identitate puternică, oameni cărora nu le e frică de muncă, oameni cu ani întregi de experiență în domeniul lor de activitate și am pus bazele unei echipe competente și utile unei comunități cum sunt locuitorii județului Cluj.

Suntem Alianța USR Plus, suntem profesioniști in domeniile noastre de expertiză și reprezentăm noua generație a politicienilor din România. Acel tip de politicieni care nu se regăsesc în stereotipurile deja sedimentate în mintea colectivă. Suntem politicieni care vor să muncească pentru un mâine puțin mai bun. Suntem antreprenori, profesori, doctori, IT-isti, finanțiști, agricultori, muncitori în construcții sau lucrători in servicii. Suntem ca tine, suntem oameni cu preocupări normale, cu familii normale și job-uri normale.

La alegerile din 27 septembrie ai o alternativă reală să faci diferența in spațiul politic clujean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.