Portret de candidat la Consiliul Județean: Călin Cosma (PMP)

0

Toate partidele vin cu liste de lungi de persoane și de multe ori alegătorul este forțat să pună ștampila pe una dintre ele fără să știe foarte multe despre acești oameni. Azi vrem să pătrundem dincolo de liste, să cunoaștem unul dintre candidați – pe Călin Cosma, un tânăr antreprenor care dorește să ajungă consilier județean din partea Partidului Mișcarea Populară.

Mă numesc Călin Ovidiu Cosma și am 36 de ani. M-am născut în Cluj-Napoca, la Stanca și sunt antreprenor de la 19 ani. Nu am lucrat niciodată ca angajat cu normă întreagă. Doar în perioade foarte scurte, în timpul liceului și studenției, am avut joburi temporare. Nu am făcut niciodată afaceri cu statul și nici măcar nu am am avut vreun contract cu companii sau instituții publice.

Munca mea s-a desfășurat doar în privat și știu exact cum merge economia reală, cunosc toate dificultățile cu care se confruntă întreprinzătorii români. Voi încerca să rezolv aceste probleme sau să remediez pe cât posibil situațiile neplăcute. După ce voi ajunge consilier județean, am să fiu deschis și dispus să ascult toate problemele locuitorilor Clujului, pe tot parcursul celor 4 ani, nu doar în campania electorală.

Sunt o persoană responsabilă și verticală. Drept dovadă, am o familie cu 2 copii și cred că aceasta este cea mai mare dovadă de responsabilitate. Sunt un creștin ortodox convins, care ține la tradițiile și valorile românești”, spune Călin Cosma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.