Bmes, din 1994 și până în prezent, furnizor iscusit de motoare electrice profesionale

0

Parteneriatul de încredere este calea spre succesul absolut, iar Bmes demonstrează acest lucru în fiecare zi. Încă din 1994 și până în prezent, Bmes este un furnizor de motoare electrice variate pentru diverse aplicații industriale. Vorbim de motoare electrice profesionale, dar și un personal specializat, personal ce poate oferi consultanță de top pentru clienții interesați.

Iată că dezvoltarea aplicațiilor industriale nu se oprește nici în anul 2020, an în care parcă toate au stat în loc. Cu un așa furnizor ca Bmes, industriile din România pot atinge apogeul. În plus, Bmes și-a extins activitatea și continuă să o facă constant. Acum poate oferi consiliere profesională, dispune de un atelier service ultraspecializat, dar și un stoc generos de piese de schimb pentru motoarele electrice.

Motoarele electrice monozafate profesionale sunt o caracteristică a industriilor bine puse la punct!

După cum s-a enunțat și anterior, Bmes este un furnizor de top de motoarele electrice variate pentru industrii diverse. Din catalogul de produse nu putea lipsi gama de motoare electrice monofazate profesionale.

Pentru că Bmes este un furnizor cu greutate pe piața de profil din România nu își permite să ofere calitate îndoielnică sau să nu fie atent chiar şi la cele mai mici detalii. Astfel, modelele disponibile sunt importate de la producători renumiți din Uniunea Europeană.

Motoarele electrice monofazate profesionale din gama de puteri 0.18 – 3kW, cu tălpi sau cu flanșă, au cuplu de pornire ridicat: Mp/Mn = 0.6 – 1.6. După cum le spune și numele sunt motoarele electrice destinate aplicațiilor profesionale datorită și bobinajului din cupru de care dispun. În plus, dețin și protecție la suprasolicitare aplicată încă din faza de proiectare, din fabrică.

Cei interesați regăsesc în cadrul site-ului oficial al furnizorului Bmes, bmes.ro, fișele tehnice a celor două tipuri de motoare monofazate disponibile. Vorbim de motoarele monofazate profesionale cu 3000 de rotații pe minut și 2 poli și de cele cu 1500 de rotații pe minut și 4 poli.

Informații cheie există, tot în cadrul site-ului oficial și despre motoarele electrice monofazate profesionale în funcție de dimensiuni. Astfel, regăsesc cei interesați fișele tehnice ale motoarelor B3, a motoarelor cu flanșă B5, dar și a motoarelor cu flanșă B14.

Caracteristicile tehnice standard ale motoarelor electrice monofazate profesionale

Toate motoarele electrice disponibile în stocul generos de la Bmes sunt monofazate 230V, clasa de izolație de care dispun este F, prezintă protecție la praf și umiditate IP54, respectiv IP55. Totodată, au încorporat un condensator ce funcționează în permanență în interiorul unei cutii de borne de plastic.

Având în vedere că vorbim de cuplu de pornire de minim 0.6, punerea în funcțiune este realizată cu rotor special din aluminiu. Bineînțeles, Bmes poate oferi, la cerere, motoarele electrice monofazate cu cuplu de 1.5 – 2. Aici deja vorbim de un condensator conectat la un releu centrifugal montat în motor ce pornește automat la faza de pornire.

Cele mai bune motoare electrice sunt disponibile la Bmes, în cadrul site-ului oficial bmes.ro. Aici se regăsesc atât cele monofazate profesionale, cât și celelalte tipuri disponbile pe piața internațională în momentul de față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.