Candidații Pro România sunt nemulțumiți de panourile electorale din Cluj

0

Dan Canta, candidat la funcția de consilier local la Cluj-Napoca, atacă administrația locală, considerând că legislația privind afișajul electoral a fost respectată doar de formă, însă s-a dorit ca accesul la panourile informative cu partidele să fie cât mai dificil:

Modul în care primarul în exercițiu, Emil Boc, înțelege să respecte obligația prin care trebuie să ofere condiții de prezentare a candidaților la alegerile locale, prin instalarea unor panouri destinate informării publice, este lipsit de corectitudine la adresa competitorilor săi și disprețuitor la adresa cetățenilor Clujului.

Prin Dispoziția nr. 3023/17.08.2020, primarul liberal a decis 15 amplasamente pentru panourile electorale destinate publicității partidelor, omițând cartiere și zone demografice aglomerate, în disprețul total al unei competiții corecte și a servirii autentice a interesului public.

Meschinăria acestei transparențe zgârcite cu competitorii politici este incalificabilă. Vom depune toate eforturile de a prezenta programul și candidații Pro România pentru Cluj-Napoca, convinși că electoratul merită oferte alternative, condiție obligatorie a unei democrații adevărate” susține candidatul Pro România Cluj-Napoca.

Material electoral realizat de Napobit SRL, la comanda Partidului Pro România Cluj, cod mandatar financiar: 21200010

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here