Clujul are pentru prima dată un candidat independent la Consiliul Local

0

Chiar dacă pare greu de crezut, a fost nevoie de 30 de ani de democrație pentru ca un independent să intre în lupta cu partidele, pentru un loc la masa unde se iau deciziile în Cluj-Napoca.

În acest an au fost necesare aproape 1400 de semnături. Eu am reușit să adun 1708. Cred că acest barem de semnături este făcut tocmai să nu poată intra mai mulți independenți în cursă. Pentru mine, aceasta este deja o victorie! Aș vrea să dau un exemplu prin candidatura mea. Trebuie să avem curaj să intrăm în lupta cu partidele! Nu se poate ca, după 30 de ani de democrație, să avem aceiași oameni în funcții publice, care migrează dintr-o parte într-alta. Nu se poate să ne mulțumim doar cu promisiuni din 4 în 4 ani”, declară acesta.

Călin Valentin Cozma este clujean, cântăreț de operă, dar și antreprenor. Se diferențiază de ceilalți candidați prin proiectele culturale propuse.

Îmi doresc să pledez pentru cultură în Consiliul Local. Îmi doresc să pun pe masă proiecte culturale de infrastructură, de care avem mare nevoie în Cluj. În același timp, voi deschide o platformă de strâns proiecte de la clujeni și voi încerca să le fac vocea auzită în Consiliu”, afirmă candidatul.

Spre deosebire de o candidatură independentă pentru poziția de primar, Călin Valentin Cozma pare să aibă șanse reale de a se face auzit la masa deciziilor, în Consiliul Local.

Raportat la prezența la vot din 2016, cu doar 3500-4000 de voturi pot să reușesc. 4000 de voturi pentru primul INDEPENDENT în Consiliul Local! 4000 de voturi pentru Istorie și Democrație”, spune Călin Cozma.

Alegerile locale vor avea loc în data de 27 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here