Călin Cozma, candidat independent la Consiliul Local: „Cred că Untold la periferie va avea același succes”

0
Sursa foto: viacluj.tv

Singurul candidat independent la funcția de consilier local în Cluj-Napoca are curajul să abordeze o problemă delicată: cea a clujenilor deranjați de desfășurarea festivalului Untold în centrul orașului.

Presa Locală: Cine este Călin Cozma?

Călin Cozma: Artist liric, antreprenor, fost jurnalist, dar în primul rând Clujean.

Presa Locală: Ce te-a determinat să candidezi la Consiliul Local Cluj-Napoca?

Călin Cozma: Bugetele extrem de mici alocate culturii în Cluj Napoca. Lipsa de infrastructură pentru desfășurarea de activități culturale în aer liber. Necesitatea URGENTĂ de a salva stagiunile teatrelor și operelor clujene, în contextul pandemiei.

Presa Locală: De ce dorești scoaterea festivalului Untold din centrul orașului?

Călin Cozma: Cred că Untold la periferie va avea același succes și va aduce aceleași beneficii Clujului. Mai mult de atât, am putea avea și confortul dorit în orasul în care trăim. Am putea să facem fericiți TOȚI clujenii în acest fel.

Presa Locală: Care este semnificația sloganului tău: „liniște, oxigen și cultură”?

Călin Cozma: Este ceea ce îmi doresc și pot să schimb la Cluj. Acestea sunt cele 3 lucruri pentru care vreau să lupt în mandatul meu. Într-un oraș cu pretenții ai nevoie de LINIȘTE, OXIGEN și CULTURĂ, iar în Cluj lipsesc toate cele 3.

Presa Locală: Candidezi ca independent; dacă ești ales, cum vei obține sprijinul colegilor tăi, de la diferite partide?

Călin Cozma: Eu îmi doresc în primul rând să reușesc să propun proiecte culturale și pentru confortul cetățenilor clujeni. Marea problemă în ultimii ani a fost că nu s-au propus astfel de proiecte. Vreau să dau posibilitatea partidelor să aibă ce să voteze, în primul rând.

Presa Locală: Cum vezi Clujul anului 2030?

Călin Cozma: Un Cluj mai puțin aglomerat, cel puțin în partea centrală. Un Cluj cu mii de abonați la opere, teatre… Un Cluj cu spectacole pentru copii, ateliere de pictură, sculptură și alte activități culturale introduse în PROGRAMA ȘCOLARĂ!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here