Unde poți găsi viziere la Cluj? Doi tineri antreprenori au început să le producă.

0

În această perioadă complicată pentru economie, firmele mici sunt afectate de scăderea comenzilor și restricțiile impuse de autorități. Iar firmele de producție publicitară sunt lovite din plin, din cauza anulării evenimentelor publice, care le asigurau o parte consistentă din venituri. Există însă și cazuri fericite, în care companiile s-au reorientat.

Aceasta este și situația unei afaceri mici din Cluj, care are însă ambiții mari. Cei doi tineri clujeni care au înființat-o și-au pus în urmă cu o lună întrebarea: ce pot face pentru a-și continua business-ul, dar și pentru a contribui la ajutarea celor aflați în nevoie, în actuala epidemie? Și au găsit răspunsul: producția de viziere din PVC, pentru cadre medicale și alte persoane care au nevoie de ele.

Fiind deja obișnuiți cu acest material, nu a fost foarte complicat să-și implementeze un nou proces tehnologic. Au reușit în doar câteva zile să aprovizioneze si unități sanitare din județul Cluj și chiar din afara lui, atât prin vânzări cât și prin donații de astfel de echipamente de protecție. Iar acum au început să vândă și altor doritori, pentru că nevoile urgente ale doctorilor din spitalele clujene sunt deja satisfăcute.

Ne bucurăm că putem veni în sprijinul celor ce au nevoie de materiale de protectie, care sunt acum în prima linie a luptei cu acest virus. Am fost mereu în slujba comunității și în trecut, prin acțiuni caritabile în care am executat materiale publicitare pentru diferite organizații și grupuri care au avut nevoie și au meritat să fie promovate” spune Tudor Hossu, coordonatorul proiectului.

Vizierele sunt din PVC transparent și au grosimea de 150 microni. Oferă posibilitatea de reglare a distanței dintre vizieră și frunte. Sistemul de fixare este din elastic, cu lățimea de 20mm și poate fi ajustat cu ajutorul unei cleme. Dimensiuni: 215 x 300 mm.

Prețul este de 6 lei / bucată, pentru comenzi de peste 50 bucăți și de 8 lei / bucată, pentru mai puțin de 50 buc. Livrarea este asigurată de producător. Comenzile se pot face la telefon 0770 858 608.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.