7 reguli pentru a purta cizme înalte la birou

0

Cizmele înalte au reguli de purtat la birou? Răspunsul depinde de locul în care lucrezi și de cultura organizațională!

Regula generală este că acestea sunt cu atât mai nepotrivite, cu cât este mai conservator biroul. Într-un loc de muncă formal, ele nu sunt adecvate. Cu toate acestea, la un job mai casual, în care lucrurile sunt mai puțin bazate pe protocoale, dacă totuși vrei să arăți bine, cizmele pot fi o soluție excelentă, atât timp cât nu le porți cu o fustă foarte scurtă.

Asortate cu hainele potrivite, precum o rochie clasică sau o fustă și top pe gât sau care nu arată foarte mult din piele, acestea pot fi la fel de bine ținuta ta casual de afaceri.

Iată mai jos câteva dintre regulile de care trebuie să ții cont atunci când te hotărăști să porți ghete sau cizme înalte:

  1. ALEGE UN CALAPOD CLASIC

Alege o pereche de cizme cu calapod curat, elegant, fără prea multe elemente, care nu are multe detalii aplicate sau evidențieri pe șireturi. Cu cât forma este mai simplă, cu atât vei ieși mai mult în evidență. Dacă ești adepta simplității și modelele lungi nu sunt, totuși, pe placul tău, poți oricând să optezi pentru o pereche ghete pentru damă de la onefashionroom.ro, care să îți completeze outfit-ul office de zi cu zi.

  1. REGULA CULORILOR CONSERVATIVE

Culori precum negru, maro sau kaki sunt cele mai bune pentru birou și pentru un look profesional. Evită nuanțele foarte stridente și păstrează o cromatică neutră, astfel încât să fie adecvată contextelor în care te afli.

  1. EVITĂ IMPRIMEURILE EXAGERATE

Ideal este să alegi modele simple, pe care să le asortezi cu piesele vestimentare, atât din punctul de vedere al culorilor, cât și în ce privește materialele. Cizmele cu imprimeuri, de exemplu cele de șarpe, sunt prea mult pentru locul de muncă și probabil că ar stârni impresii greșite despre tine.

  1. PIELE DE CALITATE

Dacă vrei să porți piele, asigură-te că aceasta este de calitate și, mai ales, că nu este falsă. Optează pentru varianta ecologică, iar dacă alegi o pereche din piele întoarsă, ține cont de regulile speciale de îngrijire a ale acesteia.

  1. TOCUL TREBUIE SĂ FIE MEDIU

Cel mai bine este să ai un toc cu dimensiunile potrivite pentru tine, însă nu foarte lung. Unul subțire este mai sexy decât unul masiv și poate funcționa, atât timp cât nu este prea înalt și îl porți cu ceva conservator. Atunci când alegi modelul, trebuie să ții cont că un model foarte înalt te poate face să arăți ușor vulgar, iar tu nu vrei să dai impresia că mergi în club.

  1. PĂSTREAZĂ GHETELE CURATE ȘI LUSTRUITE

Dacă vrei să asortezi o pereche cizme la outfit-ul de birou, acestea trebuie să fie în stare excelentă – lustruite și curate. Este foarte important să ai o ținută impecabilă atunci când mergi la serviciu!

  1. EVITĂ FUSTELE FOARTE SCURTE CU CIZMELE ÎNALTE

Fustele e bine să fie deasupra genunchiului, chiar puțin mai lungi, pentru a arăta adecvat cu o pereche de încălțări înalte.

Așadar, iată regulile de care e indicat să ții cont atunci când decizi să porți cizmele tale înalte la birou. Cu ajutorul acestui ghid, o să surprinzi plăcut cu ținuta ta și nu vei da greș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.